4 seizoenen dekbedden Eemnes

Wist u dat meer dan 25%van de inwoners in Eemnes het liefste slaapt onder een vier seizoenen dekbed van bijvoorbeeld Beterbed?
Uit onderzoek blijkt dat meer dan 42% van de inwoners boven de leeftijd van 33 jaren in Eemnes kiest voor een dekbed van Beterbed.

Dekbedden test

Het blijkt dat meer dan 51% van de huisvrouwen in Eemnes de testen leest van de leveranciers en winkeliers zoals Beterbed, maar ook van de Consumentengids.

Dekbedden aanbieding Eemnes

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 60% van de inwoners van Eemnes gevoelig is voor aanbiedingen met een korting van minstens 69%.

Dekbedden dons

Bij de aanbiedingen met een korting van minstens 26 euro’s kiest meer dan 78% van de inwoners van Eemnes voor een donzen dekbed.

Dekbedden Hema

Een tweepersoons dekbed van Hema is favoriet van meer dan 27% van de huishoudens in Eemnes.

Dekbedden Action

Het blijkt dat de lage prijzen van minder dan 38 euro’s voor meer dan 31% van de inwoners van Eemnes de reden is om een dekbed van Action te kopen.

Dekbedden vergelijken

Op basis van bovenstaande blijkt dat meer dan 60% van de met een leeftijd van 40 jaren in Eemnes zicht goed informeert over de lage prijzen van dekbedden en hoeslakens van Beterbed van minder dan 48 euro voor een eenpersoons dekbed of twee persoons dekbed.