4 seizoenen dekbedden Eijsden-Margraten

Wist u dat meer dan 28%van de inwoners in Eijsden-Margraten het liefste slaapt onder een vier seizoenen dekbed van bijvoorbeeld IKEA?
Uit onderzoek blijkt dat meer dan 45% van de inwoners boven de leeftijd van 36 jaren in Eijsden-Margraten kiest voor een dekbed van IKEA.

Dekbedden test

Het blijkt dat meer dan 54% van de huisvrouwen in Eijsden-Margraten de testen leest van de leveranciers en winkeliers zoals IKEA, maar ook van de Consumentengids.

Dekbedden aanbieding Eijsden-Margraten

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 63% van de inwoners van Eijsden-Margraten gevoelig is voor aanbiedingen met een korting van minstens 72%.

Dekbedden dons

Bij de aanbiedingen met een korting van minstens 29 euro’s kiest meer dan 81% van de inwoners van Eijsden-Margraten voor een donzen dekbed.

Dekbedden Hema

Een tweepersoons dekbed van Hema is favoriet van meer dan 30% van de huishoudens in Eijsden-Margraten.

Dekbedden Action

Het blijkt dat de lage prijzen van minder dan 41 euro’s voor meer dan 34% van de inwoners van Eijsden-Margraten de reden is om een dekbed van Action te kopen.

Dekbedden vergelijken

Op basis van bovenstaande blijkt dat meer dan 63% van de met een leeftijd van 43 jaren in Eijsden-Margraten zicht goed informeert over de lage prijzen van dekbedden en hoeslakens van IKEA van minder dan 51 euro voor een eenpersoons dekbed of twee persoons dekbed.