Beterbed dekbedden

BETER BED dekbedden aanschaffen

Iedereen kent wel Beter Bed. Deze winkel is alom bekend en heeft een zeer ruim assortiment aan bedden en toebehoren. Beter Bed dekbedden zijn van een uitstekende kwaliteit en de prijzen verschillen per soort dekbed. Voordat u een dekbed van Beter Bed aanschaft, kunt u eventueel advies inwinnen of een paar punten noteren zodat u vooraf al weet aan welke eisen uw nieuwe dekbed moet voldoen. Enkele punten kunnen zijn:

  • Eén- of tweepersoons dekbed
  • Seizoensgebonden
  • Voor wie het dekbed is, bijvoorbeeld voor uzelf of voor uw kind
  • Hoe groot het bed precies is
  • Dubbel of enkel dekbed
  • Het materiaal
  • Uw budget

Houdt u er echter wel rekening mee dat een dekbed groter dient uit te vallen dan de maten van uw bed. Vooral als u een tweepersoons dekbed aan wilt schaffen omdat anders de kans bestaat dat u ‘s nachts wakker wordt met koude ledematen.

Beter Bed dekbedden materialen

Beter Bed dekbedden bestaan uit verscheidene materialen. De wollen dekbedden zijn uitermate geschikt voor koude winternachten, de synthetische dekbedden zijn niet seizoensgebonden en de donzen dekbedden bieden een heerlijke nachtrust. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een dekbed speciaal voor in de zomer, dekbedden voor in het voor- en najaar, 4 seizoenen dekbedden en superieure dekbedden, die net dat beetje extra toevoegen aan een goede nachtrust.

Onderhoud dekbed

De Beter Bed dekbedden dienen, net als andere dekbedden, goed te worden onderhouden. Zo slaapt u beter en kunt u langer genieten van uw dekbed. Sommige dekbedden kunnen gewoon in de wasmachine, terwijl andere dekbedden chemisch gereinigd moeten worden. Een belangrijke regel voor alle soorten Beter Bed dekbedden is dat ze regelmatig opgeschud en gelucht moeten worden. Dit om eventuele klonten te voorkomen en voor de frisheid.

Online bestellen

Beter Bed dekbedden zijn gemakkelijk en snel online te bestellen. Het enige dat u hoeft te doen, is zoeken op soort, maat en eventueel de prijsklasse. Daarna kunt u afrekenen en betalen op verschillende manieren, zoals bijvoorbeeld via iDeal of acceptgiro. Zodra de bestelling is afgerond, word uw bestelling verzendklaar gemaakt en krijgt u een bevestiging via de e-mail. In de meeste gevallen geldt dat uw dekbed binnen enkele werkdagen bij u thuisbezorgd zal worden. Een groot bijkomend voordeel van online bestellen is dat u zelf niet hoeft te lopen met uw pas aangeschafte dekbed. Het dekbed zal netjes aan uw deur worden afgeleverd en persoonlijk aan u overhandigd worden. En mochten er vragen zijn over de bestelling, de soorten dekbedden of u heeft advies nodig, dan kunt u gerust de klantenservice benaderen. De medewerkers zullen al uw vragen persoonlijk beantwoorden of u voorzien van advies.

AANBIEDINGEN DEKBED

Er zijn regelmatig mooie aanbiedingen zodat u uw Beter Bed dekbedden voordeliger aan kunt schaffen. Het is daarom aan te raden om u in te schrijven voor digitale nieuwsbrieven of verscheidene websites in de gaten te houden. Kortingen kunnen soms wel oplopen tot € 70,- of meer. U doet daar dus uzelf een groot plezier mee. En soms zijn er speciale aanbiedingen waarbij u een tweede dekbed gratis mag ontvangen.