4 seizoenen dekbedden Eemsmond

Wist u dat meer dan 26%van de inwoners in Eemsmond het liefste slaapt onder een vier seizoenen dekbed van bijvoorbeeld Jysk?
Uit onderzoek blijkt dat meer dan 43% van de inwoners boven de leeftijd van 34 jaren in Eemsmond kiest voor een dekbed van Jysk.

Dekbedden test

Het blijkt dat meer dan 52% van de huisvrouwen in Eemsmond de testen leest van de leveranciers en winkeliers zoals Jysk, maar ook van de Consumentengids.

Dekbedden aanbieding Eemsmond

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 61% van de inwoners van Eemsmond gevoelig is voor aanbiedingen met een korting van minstens 70%.

Dekbedden dons

Bij de aanbiedingen met een korting van minstens 27 euro’s kiest meer dan 79% van de inwoners van Eemsmond voor een donzen dekbed.

Dekbedden Hema

Een tweepersoons dekbed van Hema is favoriet van meer dan 28% van de huishoudens in Eemsmond.

Dekbedden Action

Het blijkt dat de lage prijzen van minder dan 39 euro’s voor meer dan 32% van de inwoners van Eemsmond de reden is om een dekbed van Action te kopen.

Dekbedden vergelijken

Op basis van bovenstaande blijkt dat meer dan 61% van de met een leeftijd van 41 jaren in Eemsmond zicht goed informeert over de lage prijzen van dekbedden en hoeslakens van Jysk van minder dan 49 euro voor een eenpersoons dekbed of twee persoons dekbed.