Hoeslakens

Om het matras doet u gewoonlijk een hoeslaken zodat u lekker op het matras kunt slapen. Toch zijn er verschillende soorten hoeslakens voor u om uit te kiezen. Het is dus de vraag wat voor smaak u heeft aangaande het bed. Wilt u:

  • ouderwets en degelijk in de witte kleur;
  • een aangepaste kleur;
  • trendy met modieuze designs;
  • zacht en knusheid verschaffende hoeslakens.

Het is maar net wat uw persoonlijke smaak is. Wij hebben voor iedereen de meest geschikte hoeslakens in de aanbieding, zodat u daar van kunt profiteren. Ook kunt u hoeslakens bij ons verkrijgen tegen een zeer gunstige prijs.

Hoeslakens met elastiek

Ieder matras heeft zo een eigen formaat. Bij ieder formaat matras hebben wij een bij passende hoeslaken voor u in de aanbieding. Zodoende past het hoeslaken altijd strak om het matras. Omdat er eveneens een elastieken band wordt gebruikt trekt de stof netjes strak. Deze hoeslakens kunt u in verschillende basis kleuren verkrijgen zodat u altijd een goed uitziend bed heeft. U wilt namelijk het hoeslaken afgestemd hebben op het type dekbed en dekbed hoes.

Altijd passende hoeslakens

Door het stof op een speciale manier te weven zijn de Jersey hoeslakens elastisch. Een bepaalde maat hoeslaken kan dan ook om verschillende matrassen passen. Ook heeft het de eigenschap om gemakkelijk om de dikkere matrassen te passen. De elastische hoeslakens zijn daarmee zeer praktisch. Door de elastische eigenschappen van de hoeslakens trekt het stof ook altijd strak over het matras, waardoor het bed er altijd netjes als het ware opgemaakt uitziet. Maak ook gebruik van de uitstekende kwaliteiten van de Jersey hoeslakens zodat u lekker kunt slapen.

Hoeslakens van flanel

Katoenflanel heeft fantastische eigenschappen. Omdat het flanel iets lucht kan vasthouden in de opstaande haakjes en daarnaast eveneens zachtheid biedt. De flanellen hoeslakens zijn uitermate geschikt voor de dagen dat het kouder wordt. Gaat u in bed zitten of liggen en maakt u gebruik van de flanellen hoeslaken dan voelt dat direct zeer aangenaam aan. Het is alsof het flanel u direct goed verwarmt. Zo komt u met de flanellen hoeslakens goed de gure dagen door omdat u lekker knus in bed ligt te slapen.

Leuke designs hoeslaken

Ook al ligt u op de hoeslakens, ook hoeslakens kunt u bij ons verkrijgen in verschillende bijzondere motieven. Tegenwoordig kunt u het zo gek niet bedenken of er zijn wel passende motieven en designs beschikbaar. Neem daartoe een kijkje in ons uitgebreide assortiment hoeslaken aanbod zodat u het meest geschikte hoeslaken kiest passend bij uw smaak. Zo kunt u van uw bed en slaapvertrek een leuke of spannende inrichting maken door handig gebruik te maken van specifieke hoeslaken designs.

Molton onder hoeslaken

Om het matras verder te beschermen kunt u onder het hoeslaken een molton toepassen. Dit is de eerste beschermlaag van het matras. Gebeurt er een ongelukje waardoor vloeistoffen vloeien dan houdt de molton het tegen. Zodoende kunt u langdurig van het matras profiteren, waarnaast u de hoeslakens simpelweg uitwast. Het is dus voor u makkelijk gemaakt om bij ongelukjes het bed snel en handig te verschonen, zonder dat vocht in het matras trekt.