4 seizoenen dekbedden Doetinchem

4 seizoenen dekbedden Doetinchem

Wist u dat meer dan 13%van de inwoners in Doetinchem het liefste slaapt onder een vier seizoenen dekbed van bijvoorbeeld Hema?
Uit onderzoek blijkt dat meer dan 30% van de inwoners boven de leeftijd van 21 jaren in Doetinchem kiest voor een dekbed van Hema.

Dekbedden test

Het blijkt dat meer dan 39% van de huisvrouwen in Doetinchem de testen van de leveranciers en winkeliers zoals Hema en ook van de Consumentengids.

Dekbedden aanbieding Doetinchem

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 48% van de inwoners van Doetinchem gevoelig is voor aanbiedingen met een korting van minstens 57%.

Dekbedden dons

Bij de aanbiedingen met een korting van minstens 25 euro’s kiest meer dan 66% van de inwoners van Doetinchem voor een donzen dekbed.

Dekbedden Hema

Een tweepersoons dekbed van Hema is favoriet van meer dan 15% van de huishoudens in Doetinchem.

Dekbedden Action

Het blijkt dat de lage prijzen van minder dan 37 euro’s voor meer dan 19% van de inwoners van Doetinchem de reden is om een dekbed van Action te kopen.

Dekbedden vergelijken

Op basis van bovenstaande blijkt dat meer dan 48% van de met een leeftijd van 28 jaren in Doetinchem zicht goed informeert over de lage prijzen van dekbedden en hoeslakens van Hema van minder dan 47 euro voor een eenpersoons dekbed of twee persoons dekbed.

See also  4 seizoenen dekbedden Dongen