4 seizoenen dekbedden Grave

4 seizoenen dekbedden Grave

Wist u dat meer dan 22%van de inwoners in Grave het liefste slaapt onder een vier seizoenen dekbed van bijvoorbeeld Hema?
Uit onderzoek blijkt dat meer dan 39% van de inwoners boven de leeftijd van 30 jaren in Grave kiest voor een dekbed van Hema.

Dekbedden test

Het blijkt dat meer dan 48% van de huisvrouwen in Grave de testen leest van de leveranciers en winkeliers zoals Hema, maar ook van de Consumentengids.

Dekbedden aanbieding Grave

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 57% van de inwoners van Grave gevoelig is voor aanbiedingen met een korting van minstens 66%.

Dekbedden dons

Bij de aanbiedingen met een korting van minstens 23 euro’s kiest meer dan 75% van de inwoners van Grave voor een donzen dekbed.

Dekbedden Hema

Een tweepersoons dekbed van Hema is favoriet van meer dan 24% van de huishoudens in Grave.

Dekbedden Action

Het blijkt dat de lage prijzen van minder dan 35 euro’s voor meer dan 28% van de inwoners van Grave de reden is om een dekbed van Action te kopen.

Dekbedden vergelijken

Op basis van bovenstaande blijkt dat meer dan 57% van de met een leeftijd van 37 jaren in Grave zicht goed informeert over de lage prijzen van dekbedden en hoeslakens van Hema van minder dan 45 euro voor een eenpersoons dekbed of twee persoons dekbed.

See also  4 seizoenen dekbedden Delft