4 seizoenen dekbedden Gulpen-Wittem

4 seizoenen dekbedden Gulpen-Wittem

Wist u dat meer dan 25%van de inwoners in Gulpen-Wittem het liefste slaapt onder een vier seizoenen dekbed van bijvoorbeeld Beterbed?
Uit onderzoek blijkt dat meer dan 42% van de inwoners boven de leeftijd van 33 jaren in Gulpen-Wittem kiest voor een dekbed van Beterbed.

Dekbedden test

Het blijkt dat meer dan 51% van de huisvrouwen in Gulpen-Wittem de testen leest van de leveranciers en winkeliers zoals Beterbed, maar ook van de Consumentengids.

Dekbedden aanbieding Gulpen-Wittem

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 60% van de inwoners van Gulpen-Wittem gevoelig is voor aanbiedingen met een korting van minstens 69%.

Dekbedden dons

Bij de aanbiedingen met een korting van minstens 26 euro’s kiest meer dan 78% van de inwoners van Gulpen-Wittem voor een donzen dekbed.

Dekbedden Hema

Een tweepersoons dekbed van Hema is favoriet van meer dan 27% van de huishoudens in Gulpen-Wittem.

Dekbedden Action

Het blijkt dat de lage prijzen van minder dan 38 euro’s voor meer dan 31% van de inwoners van Gulpen-Wittem de reden is om een dekbed van Action te kopen.

Dekbedden vergelijken

Op basis van bovenstaande blijkt dat meer dan 60% van de met een leeftijd van 40 jaren in Gulpen-Wittem zicht goed informeert over de lage prijzen van dekbedden en hoeslakens van Beterbed van minder dan 48 euro voor een eenpersoons dekbed of twee persoons dekbed.

See also  4 seizoenen dekbedden Goeree-Overflakkee