4 seizoenen dekbedden Duiven

Wist u dat meer dan 21%van de inwoners in Duiven het liefste slaapt onder een vier seizoenen dekbed van bijvoorbeeld Blokker?
Uit onderzoek blijkt dat meer dan 38% van de inwoners boven de leeftijd van 29 jaren in Duiven kiest voor een dekbed van Blokker.

Dekbedden test

Het blijkt dat meer dan 47% van de huisvrouwen in Duiven de testen leest van de leveranciers en winkeliers zoals Blokker, maar ook van de Consumentengids.

Dekbedden aanbieding Duiven

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 56% van de inwoners van Duiven gevoelig is voor aanbiedingen met een korting van minstens 65%.

Dekbedden dons

Bij de aanbiedingen met een korting van minstens 22 euro’s kiest meer dan 74% van de inwoners van Duiven voor een donzen dekbed.

Dekbedden Hema

Een tweepersoons dekbed van Hema is favoriet van meer dan 23% van de huishoudens in Duiven.

Dekbedden Action

Het blijkt dat de lage prijzen van minder dan 34 euro’s voor meer dan 27% van de inwoners van Duiven de reden is om een dekbed van Action te kopen.

Dekbedden vergelijken

Op basis van bovenstaande blijkt dat meer dan 56% van de met een leeftijd van 36 jaren in Duiven zicht goed informeert over de lage prijzen van dekbedden en hoeslakens van Blokker van minder dan 44 euro voor een eenpersoons dekbed of twee persoons dekbed.