4 seizoenen dekbedden Hardenberg

Wist u dat meer dan 32%van de inwoners in Hardenberg het liefste slaapt onder een vier seizoenen dekbed van bijvoorbeeld Wehkamp?
Uit onderzoek blijkt dat meer dan 49% van de inwoners boven de leeftijd van 40 jaren in Hardenberg kiest voor een dekbed van Wehkamp.

Dekbedden test

Het blijkt dat meer dan 58% van de huisvrouwen in Hardenberg de testen leest van de leveranciers en winkeliers zoals Wehkamp, maar ook van de Consumentengids.

Dekbedden aanbieding Hardenberg

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 67% van de inwoners van Hardenberg gevoelig is voor aanbiedingen met een korting van minstens 76%.

Dekbedden dons

Bij de aanbiedingen met een korting van minstens 22 euro’s kiest meer dan 85% van de inwoners van Hardenberg voor een donzen dekbed.

Dekbedden Hema

Een tweepersoons dekbed van Hema is favoriet van meer dan 34% van de huishoudens in Hardenberg.

Dekbedden Action

Het blijkt dat de lage prijzen van minder dan 34 euro’s voor meer dan 38% van de inwoners van Hardenberg de reden is om een dekbed van Action te kopen.

Dekbedden vergelijken

Op basis van bovenstaande blijkt dat meer dan 67% van de met een leeftijd van 47 jaren in Hardenberg zicht goed informeert over de lage prijzen van dekbedden en hoeslakens van Wehkamp van minder dan 44 euro voor een eenpersoons dekbed of twee persoons dekbed.