4 seizoenen dekbedden Epe

Wist u dat meer dan 3%van de inwoners in Epe het liefste slaapt onder een vier seizoenen dekbed van bijvoorbeeld Beterbed?
Uit onderzoek blijkt dat meer dan 20% van de inwoners boven de leeftijd van 42 jaren in Epe kiest voor een dekbed van Beterbed.

Dekbedden test

Het blijkt dat meer dan 60% van de huisvrouwen in Epe de testen leest van de leveranciers en winkeliers zoals Beterbed, maar ook van de Consumentengids.

Dekbedden aanbieding Epe

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 69% van de inwoners van Epe gevoelig is voor aanbiedingen met een korting van minstens 78%.

Dekbedden dons

Bij de aanbiedingen met een korting van minstens 24 euro’s kiest meer dan 87% van de inwoners van Epe voor een donzen dekbed.

Dekbedden Hema

Een tweepersoons dekbed van Hema is favoriet van meer dan 36% van de huishoudens in Epe.

Dekbedden Action

Het blijkt dat de lage prijzen van minder dan 36 euro’s voor meer dan 40% van de inwoners van Epe de reden is om een dekbed van Action te kopen.

Dekbedden vergelijken

Op basis van bovenstaande blijkt dat meer dan 69% van de met een leeftijd van 49 jaren in Epe zicht goed informeert over de lage prijzen van dekbedden en hoeslakens van Beterbed van minder dan 46 euro voor een eenpersoons dekbed of twee persoons dekbed.