4 seizoenen dekbedden Haaksbergen

Wist u dat meer dan 26%van de inwoners in Haaksbergen het liefste slaapt onder een vier seizoenen dekbed van bijvoorbeeld Jysk?
Uit onderzoek blijkt dat meer dan 43% van de inwoners boven de leeftijd van 34 jaren in Haaksbergen kiest voor een dekbed van Jysk.

Dekbedden test

Het blijkt dat meer dan 52% van de huisvrouwen in Haaksbergen de testen leest van de leveranciers en winkeliers zoals Jysk, maar ook van de Consumentengids.

Dekbedden aanbieding Haaksbergen

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 61% van de inwoners van Haaksbergen gevoelig is voor aanbiedingen met een korting van minstens 70%.

Dekbedden dons

Bij de aanbiedingen met een korting van minstens 27 euro’s kiest meer dan 79% van de inwoners van Haaksbergen voor een donzen dekbed.

Dekbedden Hema

Een tweepersoons dekbed van Hema is favoriet van meer dan 28% van de huishoudens in Haaksbergen.

Dekbedden Action

Het blijkt dat de lage prijzen van minder dan 39 euro’s voor meer dan 32% van de inwoners van Haaksbergen de reden is om een dekbed van Action te kopen.

Dekbedden vergelijken

Op basis van bovenstaande blijkt dat meer dan 61% van de met een leeftijd van 41 jaren in Haaksbergen zicht goed informeert over de lage prijzen van dekbedden en hoeslakens van Jysk van minder dan 49 euro voor een eenpersoons dekbed of twee persoons dekbed.