Steeds mensen mensen kiezen voor Brinkhaus dekbedden

Vindt u het ook zo heerlijk om helemaal weg te kruipen in een warm, zacht dekbed? Dan heeft Brinkhaus de perfecte dekbedden voor u! Brinkhaus dekbedden bestaat al meer dan 150 jaar en heeft door deze lange bestaanstijd veel ervaring opgebouwd en het maken van dekbedden geperfectioneerd. Al vanaf 1847 stelt Brinkhaus dekbedden hoge eisen aan slaapcomfort, kwaliteit maar ook aan design. Daarnaast wordt er bij Brinkhaus dekbedden ook aandacht besteed aan het milieu.
De productie van de hoog kwalitatieve dekbedden is ooit begonnen in het Duitse stadje Warendorf. Door de toenemende vraag naar productie, heeft Brinkhaus zijn productie in 2003 verplaatst naar Polen. Vanaf dat moment kon Brinkhaus dekbedden verkopen in meerdere landen in Midden- en Oost-Europa. De hoofdvestiging ligt echter nog steeds in Warendorf, waar vulstoffen en materiaal van hoge kwaliteit besteld wordt. Hierdoor zijn de eindproducten verzekerd van hoogwaardigheid.

Ruime keuze aan materialen

Brinkhaus dekbedden heeft drie series waar u uit kunt kiezen:

    • Dons & veren: Deze serie gebruikt als vulmiddel duvet dons. Dons is van oudsher al een van de meest populaire vulmiddels voor dekbedden. Doordat er luchtkussens ontstaan tussen de veren, is er sprake van optimale isolatie. Daarnaast is dit vulmiddel vochtopnemend.
    • Natuurlijk(e) vachthaar/vezels: De meest uitgebreide serie van Brinkhaus dekbedden bevat scheerwol, natuurzijde, kasjmier, kameelhaar of tencel. Deze verschillende producten uit de natuur geven het optimale slaapgenot. Kameelhaar wordt vanuit Oost-Azië geïmporteerd en is een van de meest zachte en soepele natuurlijke haartypes. Tencel is een relatief nieuwe vezel, die uit hout wordt gewonnen tijdens een milieuvriendelijk chemisch proces. Ook de andere natuurlijke wonderen die Brinkhaus dekbedden gebruikt verzekeren u van een hoge kwaliteit.
    • Textielvezels: Textielvezel dekbedden behoren tot de meer modernere dekbedden. Doordat deze producten gewassen kunnen worden tot een temperatuur van 60ᵒC (soms zelf 95ᵒC) én in de droger kunnen, zijn ze erg hygiënisch.

Speciaal voor mensen met huisstofmijtallergie

Huisstofmijten zijn minieme (0.3mm grote) dieren, die leven in een warme, vochtige, donkere omgeving. Ze voeden zich met huidschilfers en produceren een enorme hoeveelheid uitwerpselen. De ideale leefplekken voor deze kleine beestjes zijn tapijten en bedden. Ongeveer 50 jaar geleden werd bekend dat mensen allergisch kunnen zijn tegen de uitwerpselen van deze dieren. Wanneer men zo’n allergie heeft ontwikkeld is het verstandig tapijten en bedden goed te reinigen. Met de textielvezel lijn van Brinkhaus is dit zeer goed mogelijk.

Meest verkochte hoofdkussens

Naast het uitgebreide assortiment aan dekbedden, biedt Brinkhaus ook hoofdkussens aan. Zo kunt u direct, bij één verkoper, uw hele bedbekleding aanschaffen. Voor de hoofdkussens kunt u kiezen tussen de vullingen dons en textielvezel, wat opnieuw hygiëne garandeert.

Brinkhaus Service

Brinkhaus dekbedden worden op meerdere locaties verkocht. De grote kennis en ervaring die Brinkhaus heeft opgebouwd in de afgelopen 150 jaar helpen u met het kiezen van het juiste dekbed. Wilt u toch sneller bestellen en binnen twee dagen al onder een heerlijk dekbed van Brinkhaus liggen? Dan kunt u ook altijd online bestellen. Voor meer informatie kunt u terecht op de site van Brinkhaus.