Donsdekbedden van dauny

Kent u Dauny dekbedden? Dauny staat voor een zeer exclusieve dekbedden lijn waarbij Dauny voor hoge zachtheid en comfort gaat. Het Dauny dons dekbed is gevuld met honderd procent ganzen dons, maar wordt voor de liefhebber ook in eiderdons geleverd. Dit betekent dat u van een hoog isolerende Dauny dekbed deken goed warm en knus ligt. Bij de tijk afwerking wordt gebruik gemaakt van ultralicht Egyptisch hagel wit katoen en zijde. Daarmee zijn de Dauny dekbedden:

  • een zeer exclusieve;
  • van hoge kwaliteit zijnde;
  • en duurzame donsdekbedden.

Met de Dauny donsdekbedden haalt u een waar pracht product in huis.

Ganzen- of eiderdons

Bij de Dauny dons gevulde dekbedden wordt gebruik gemaakt van de beste kwaliteit dons veren. U heeft bij Dauny dan ook de keus uit een tweetal dekbed vullingen:

  • Ganzendons vulling. Voor de vulling met ganzen dons wordt 100% ganzendons gebruikt, juist omdat de vlok van de dons extra groot is.
  • Eiderdons vulling. Eidereenden komen voor in zeer ontoegankelijke bergzame terreinen waarbij het klimaat zeer intensief kan zijn.

De veder van de eidereenden komen dan ook compleet tot ontwikkeling waarmee een prachtige vulling voor de Dauny dekbedden wordt gerealiseerd. De eiderdons is zeer exclusief en dus wordt het gebruikt voor de liefhebber van heerlijk Dauny eiderdons dekbed genot.

Lichtste dekbed stof ter wereld

Dauny maakt gebruik van ultralichte Egyptische hagel witte katoen, welke daarbij wordt voltooid met een zijden bies. De afgewerkte stof is daarbij de lichtste dekbed stof beschikbaar en wordt voor Dauny als enige gemaakt. Daartoe is een patent voor bedongen. Daarmee weet u dat u met de aankoop van uw eigen exclusieve Dauny donsdekbedden zeker het aller beste neemt. U gaat ook niet voor minder uiteraard. Dauny is voor u de meest logische keus aangezien u voor hoog comfort en hoge kwaliteit gaat. Neem contact met ons op om uw eigen Dauny dekbedden in huis te krijgen, zodat uw gehele gezin van dit top donsdekbedden product kan genieten. Lekker slapen is voor uw gehele gezin weggelegd.

Behandeling van de dons

Dauny maakt gebruik van zeer gespecialiseerde ervaren naaiers. Bij iedere fase wordt er uitvoerig gecontroleerd of de eiderdonsdekbed correct is gevuld. Bij Dauny wordt met grote zorgvuldigheid gewerkt om uw donsdekbed gereed te maken. Daarbij wordt de band met:

  • het Dauny merknaam alsmede:
  • het donsdekbedden kwaliteitscertificaat aangegeven.

Zodoende weet u zeker dat u te maken heeft met de echte Dauny donsdekbedden. Kwaliteit en weelde maken dat u comfortabel en heerlijk slaapt onder de zachte Dauny donsdekbedden. Neem uw eigen Dauny dekbedden zodat u op de meest comfortabele manier langdurig van dit geweldige donsdekbed van Dauny kunt genieten.

San Pro Care

De toegepaste Dauny tijk is behandeld met San Pro Care, waarmee de tijk als het ware is veredeld. Dit bevorderd een verhoogde snelheid van afvoer van waterdamp en vochtigheid verzorgd. Daarnaast versterkt het de regulering van lucht en dus vocht waarmee een optimaal droog slaap klimaat wordt gerealiseerd onder uw Dauny donsdekbed. Daarmee wordt dan ook gezorgd voor een continu en optimaal slaap gelegenheid zodat u met uw eigen Dauny donsdekbed ook lekker slaapt. Neem contact op of bestel hier uw eigen Dauny donsdekbed om ook te genieten van uw eigen Dauny donsdekbed.