4 seizoenen dekbedden Eindhoven

Wist u dat meer dan 29%van de inwoners in Eindhoven het liefste slaapt onder een vier seizoenen dekbed van bijvoorbeeld LeenBakker?
Uit onderzoek blijkt dat meer dan 46% van de inwoners boven de leeftijd van 37 jaren in Eindhoven kiest voor een dekbed van LeenBakker.

Dekbedden test

Het blijkt dat meer dan 55% van de huisvrouwen in Eindhoven de testen leest van de leveranciers en winkeliers zoals LeenBakker, maar ook van de Consumentengids.

Dekbedden aanbieding Eindhoven

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 64% van de inwoners van Eindhoven gevoelig is voor aanbiedingen met een korting van minstens 73%.

Dekbedden dons

Bij de aanbiedingen met een korting van minstens 30 euro’s kiest meer dan 82% van de inwoners van Eindhoven voor een donzen dekbed.

Dekbedden Hema

Een tweepersoons dekbed van Hema is favoriet van meer dan 31% van de huishoudens in Eindhoven.

Dekbedden Action

Het blijkt dat de lage prijzen van minder dan 42 euro’s voor meer dan 35% van de inwoners van Eindhoven de reden is om een dekbed van Action te kopen.

Dekbedden vergelijken

Op basis van bovenstaande blijkt dat meer dan 64% van de met een leeftijd van 44 jaren in Eindhoven zicht goed informeert over de lage prijzen van dekbedden en hoeslakens van LeenBakker van minder dan 52 euro voor een eenpersoons dekbed of twee persoons dekbed.