Ganzendonzen dekbedden

Dekbedden gevuld met ganzendons zijn hoog isolerende en zeer tedere dekbedden. Ganzendons heeft een relatief grote donsvlok waardoor het veel lucht kan vasthouden. Met een kleine hoeveelheid ganzendons kunnen reeds een dik pakket goed isolerende dekbedden worden gerealiseerd. Dit betekent dat u met ganzendonzen gevulde dekbedden uitermate comfortabel kunt slapen onder dit zeer zachte dekbed. Neem ook ganzendonzen dekbedden om warm door de winter te komen. Ook voor de andere jaargetijden hebben we prachtige ganzendonzen dekbedden, bekijk daartoe ons uitgebreide assortiment.

Vier seizoenen ganzendonzen dekbedden

Om het gehele jaar goed te kunnen slapen maakt u gebruik van de ganzendonzen vier seizoenen dekbedden. Met een tweetal dekens kunt u drietal combinaties maken waarmee u het gehele jaar heerlijk kunt slapen. Ieder seizoen heeft zo zijn temperatuur en daarop zijn de diktes van de dekbedden op aangepast. In de zomer heeft u daarmee een ademende dekbed, in de herfst knusheid biedend dekbed en in de winter een lekker dik samengesteld pakket. Zodoende komt u met een enkele aankoop het gehele jaar optimaal door. Vergelijk onze ganzendonzen dekbedden zodat u het meest geschikte dekbed in huis haalt.

Outlet

Omdat we ieder seizoen nieuwe series van dekbedden aanbieden, kunt u via de outlet de nog niet verkochte ganzendonzen dekbedden tegen een zeer schappelijke prijs verkrijgen. De outlet heeft vele aanbiedingen bovenop de aanbiedingen welke reeds zijn geweest en dus profiteert u optimaal van de zeer gunstige prijs. Ook u kunt ganzendonzen dekbedden in huis halen tegen een zeer gunstige prijs. Neem geregeld een kijkje in de outlet zodat u fantastische dekbed dekens gevuld met ganzendons kunt verkrijgen. Let wel, veelal is het meest geschikte moment om bij de outlet te kijken als het verkoop seizoen net is afgelopen. Profiteer van ganzendonzen dekbedden door onze outlet te bezoeken.

Dekbed formaten en kwaliteiten

De ganzendonzen dekbedden kunt u in verschillende formaten verkrijgen.

  • 90×200 of 240: de een persoons dekbed;
  • 140-200×200 of 240: de twee persoons dekbed;
  • 240-270×200 of 240: het speciale tweelingen dekbed oftewel de Lits Jumeaux waarbij de breedte maat groter is dan de lengte maat.

U kunt de ganzendonzen dekbedden in verschillende soorten kwaliteiten verkrijgen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • de Cinderella dekbedden en beddengoed lijn;
  • de Auping dekbedden;
  • de hoge kwaliteits dekbedden van Hastens;
  • en vele andere soorten prachtige dekbedden gevuld met ganzendons.

Heeft u speciale wensen aangaande uw slaapgenot dan kunt u goed bij ons terecht. Onze dekbed specialisten lichten u graag voor omtrent de vele voordelen van de verschillende dekbed types. Heeft u de keuze al gemaakt dan bestelt u handig online uw eigen ganzendonzen dekbedden, zodat u het dekbed snel aan huis krijgt aangeleverd.