Paradies

Kent u de kwaliteit van Paradies dekbedden?

Niet is lekkerder dan wegkruipen in een zacht, warm en kwalitatief sterk dekbed. Wilt u ook graag genieten van deze fijne ervaring? Dan kunt u terecht bij Paradies dekbedden. Het merk Paradies bestaat al ruim 150 jaar en is hiermee en van de oudste Duitse handelsmerken. De hoofdvestiging ligt in Duitsland, in Neukirchen-Vluyn. Hier wordt sinds 1903 een breed assortiment aan dekbedden, kussens, matrassen, lattenbodems en andere slaap benodigdheden vervaardigd. Paradies staat bekend om zijn kwaliteit, gevoel voor waarden en gevoel voor verantwoordelijkheid. Ook is het bedrijf erg innovatiegericht, waarbij het inspeelt op de behoefte in de huidige markt voor slaapbenodigdheden. Om aan deze eigenschappen te kunnen blijven voldoen werkt Paradies met:

Ervaren deskundigen, met een gevoel voor het uitzoeken van kwalitatief sterke grondstoffen en materialen.
Innovatietalent, dat helpt bij het moderniseren van vulmaterialen en verwerkingstechnieken
Een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, wat zich vertaalt in milieubewuste producten

Ruim assortiment

Paradies biedt een ruim assortiment aan dekbedden aan. Van belang is de vulling van het dekbed, die zorgt voor een beschermende warmte en het afdrijven van vocht. Afhankelijk van persoonlijke voorkeuren kunnen verschillende vulmaterialen gebruikt worden. Textielvezelvulling is een van de meer onderhoudsvriendelijke vorm van vullingen. Daarnaast is er door een hoog luchtvolume in dit type dekbed een grote warmteopslag mogelijk. Dons is een van de klassiekere vulmiddelen. Paradies gebruikt alleen het volledig gerijpte dons voor zijn dekbedden, de meest optimale vorm van dons die zorgt voor een grote vulkracht en hoge warmte-isolatie. In de Paradies Ecolana lijn zijn alleen milieuvriendelijke natuurlijke vulmiddelen gebruikt, zoals het fijnste scheerwol en bio-katoen uit gecontroleerde biologische aanbouw. Ook aan duurzaamheid wordt gedacht bij Paradies, wat blijkt uit de Fill 2.0 lijn. Deze lijn bevat dekbedden met een innovatieve textielvezel-vulling, uit gerecyclede PET-flessen. Maar dit is nog niet alles! Paradies produceert daarnaast ook nog een dekbed met klimaatregulatie. De speciale Paradies Softcell vulling, meerlaags opgebouwd in het dekbed, zorgt voor een optimaal slaapklimaat.

Kussens

Naast dekbedden biedt Paradies ook nog hoofdkussens aan. Het ideale hoofdkussen is over het algemeen voor iedereen heel verschillend. De hoofdfunctie is het ondersteunen van het hoofd en daarbij het mogelijk maken van een ontspannen houding. Om dit mogelijk te maken heeft Paradies verschillende typen hoofdkussens in hun assortiment, allemaal met hoogwaardige vullingen met luxueuze omhulsels. U kunt kiezen uit het onderhoudsvriendelijke type Softys, de kussens met natuurlijke veren- en donsvullingen én de ergonomische nek-steun kussens.

Kinderdekbed

Ook voor uw kinderen heeft Paradies een kwalitatief sterke dekbedset in de aanbieding. Deze set bestaat uit een dekbed en een kussen, die door een Duitse kwaliteitstest al zijn beoordeeld als “zeer goed”. Het dekbed is gevuld met Paradies Dryfix, wat een goede vochtafdrijving mogelijk maakt. De vulling voor het kinderkussen Softy Tip is het moderne Paradies Softys medium. De set is onderhoudsvriendelijk en geschikt voor het hele jaar.

Paradies Service

Bent u ook zo enthousiast geworden over Paradies dekbedden? Neem dan eens een kijkje bij een van de vele Dealers. Deze winkels bevinden zich in heel Nederland, van Veendam tot aan Kerkrade. Voor meer informatie kunt u ook terecht op de site van Paradies.