Dekbed

Maak van een dekbed gebruik om lekker te kunnen slapen. Het dekbed verzorgt in de winter voor goede isolatie zodat u lekker warm en knus in bed ligt. In de zomer maakt zorgt een dun dekbed ervoor dat warmte effectief wordt afgevoerd zodat u relatief behaaglijk in slaap valt. Wij zijn de grootste dekbed aanbieder van het land en daarvan kunt u uiteraard als korting zoeker van profiteren. contact kunt u met ons eenvoudig opnemen door online het bestelformulier in te vullen, danwel middels mail of telefoon. Wij zijn u graag van dienst, om u zodoende het beste dekbed advies te geven.

Formaat dekbed

De dekbed groothandel heeft alle typen en formaten dekbedden voor u in voorraad. Het magazijn ligt vol en daar kunt u van profiteren door de gunstige dekbed aanbiedingen te nemen. U kunt bij ons onder andere de volgende dekbed typen verkrijgen:

  • een persoons dekbed: u slaapt alleen of heeft een klein bed, dan heeft u een
  • een twee persoons dekbed: geschikt voor de samenslapers, of als u een twee persoons bed heeft;
  • de Lits Jumeaux: dit is de speciale tweelingen formaat dekbed waarbij de breedte maat groter is als de lengte maat. Heeft u een speciaal groot bed formaat dan biedt de Lits Jumeaux dekbed uitkomst;
  • overige dekbed formaten en typen, wij hebben het op voorraad liggen voor u.

Enkel dekbed

Is het warm of wordt het juist koud, dan heeft u bij veranderend weer een ander type dekbed nodig. Ieder jaargetijde heeft zo zijn kenmerkende weertype en dus dient u daarop voorbereid te zijn. Met de enkele dekbed kunt u goed een jaargetijde goed slapen. De eigenschappen van een lente dekbed zijn uiteraard op het gure weer afgestemd. U wilt knus en behaaglijk slapen en daartoe maakt u goed gebruik van de enkele dekbedden. Gaat het weer veranderen dan veranderd u gemakkelijk mee met uw eigen zomer-, herfst- of winterdeel. Vergelijk eerst het dekbedden aanbod en bestel uw persoonlijk geschikte dekbed type.

Vier seizoenen dekbed

Het vier seizoenen dekbed is het oud vertrouwde dekbed voor de prijsbewuste koper. Met een enkele aankoop haalt u een prachtig dekbed in huis en kunt u het gehele jaar goed slapen. Zowel in de zomer tijdens de zwoele maanden maar ook als het kouder wordt biedt de vier seizoenen dekbed uitkomst. Zodoende kunt u altijd heerlijk genieten van uw slaap met deze twee prachtige dekens. Neem de vier seizoenen dekbed om goed te kunnen slapen.

Vulling dekbed

U kunt onze dekbed aanbiedingen met verschillende soorten vulling verkrijgen. Ieder mens heeft zo zijn voorkeuren qua dekbed type en type vulling. Bij ons bent u dan aan het juiste adres. Hier kunt u dekbedden verkrijgen met onder andere de volgende soorten vulling:

  • dons van de eend en gans: de dons houdt lucht vast waardoor het dekbed goed isolerend is;
  • schapen scheerwol en katoen: de open structuur isoleert maar voert ook teveel aan warmte en damp af;
  • geiten- en kamelenhaar: deze stevige haren bieden optimale warmte en hebben specifieke positieve eigenschappen;
  • synthetisch: de allergische persoon moet ook aan zijn nachtrust komen zonder gestoord te worden door de allergie veroorzakende elementen.

Online vindt u alle soorten dekbed typen in ons aanbod helder naast elkaar. Ook u kunt heerlijk met een goed dekbed slapen.