4 seizoenen dekbedden Ede

Wist u dat meer dan 24%van de inwoners in Ede het liefste slaapt onder een vier seizoenen dekbed van bijvoorbeeld Bol.com?
Uit onderzoek blijkt dat meer dan 41% van de inwoners boven de leeftijd van 32 jaren in Ede kiest voor een dekbed van Bol.com.

Dekbedden test

Het blijkt dat meer dan 50% van de huisvrouwen in Ede de testen leest van de leveranciers en winkeliers zoals Bol.com, maar ook van de Consumentengids.

Dekbedden aanbieding Ede

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 59% van de inwoners van Ede gevoelig is voor aanbiedingen met een korting van minstens 68%.

Dekbedden dons

Bij de aanbiedingen met een korting van minstens 25 euro’s kiest meer dan 77% van de inwoners van Ede voor een donzen dekbed.

Dekbedden Hema

Een tweepersoons dekbed van Hema is favoriet van meer dan 26% van de huishoudens in Ede.

Dekbedden Action

Het blijkt dat de lage prijzen van minder dan 37 euro’s voor meer dan 30% van de inwoners van Ede de reden is om een dekbed van Action te kopen.

Dekbedden vergelijken

Op basis van bovenstaande blijkt dat meer dan 59% van de met een leeftijd van 39 jaren in Ede zicht goed informeert over de lage prijzen van dekbedden en hoeslakens van Bol.com van minder dan 47 euro voor een eenpersoons dekbed of twee persoons dekbed.