4 seizoenen dekbedden Elburg

Wist u dat meer dan 30%van de inwoners in Elburg het liefste slaapt onder een vier seizoenen dekbed van bijvoorbeeld Blokker?
Uit onderzoek blijkt dat meer dan 47% van de inwoners boven de leeftijd van 38 jaren in Elburg kiest voor een dekbed van Blokker.

Dekbedden test

Het blijkt dat meer dan 56% van de huisvrouwen in Elburg de testen leest van de leveranciers en winkeliers zoals Blokker, maar ook van de Consumentengids.

Dekbedden aanbieding Elburg

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 65% van de inwoners van Elburg gevoelig is voor aanbiedingen met een korting van minstens 74%.

Dekbedden dons

Bij de aanbiedingen met een korting van minstens 29 euro’s kiest meer dan 83% van de inwoners van Elburg voor een donzen dekbed.

Dekbedden Hema

Een tweepersoons dekbed van Hema is favoriet van meer dan 32% van de huishoudens in Elburg.

Dekbedden Action

Het blijkt dat de lage prijzen van minder dan 41 euro’s voor meer dan 36% van de inwoners van Elburg de reden is om een dekbed van Action te kopen.

Dekbedden vergelijken

Op basis van bovenstaande blijkt dat meer dan 65% van de met een leeftijd van 45 jaren in Elburg zicht goed informeert over de lage prijzen van dekbedden en hoeslakens van Blokker van minder dan 51 euro voor een eenpersoons dekbed of twee persoons dekbed.