Dauny dekbedden

De dekbedden van Dauny zijn de eerste dekbedden die inspelen op de huidgevoeligheid van de mensen. Hierdoor heeft Dauny zich kunnen onderscheiden en op de markt weten te zetten als een van de beste dekbedden die er te krijgen zijn. De huid is het grootste orgaan van het menselijk lichaam en veel belangrijker nog ook een van de meest gevoelige. Kleine irritaties kunnen leiden tot een ongezonde en irriterende huid en dat is natuurlijk heel vervelend. Onze huis geeft ons centrale zenuwstelsel namelijk informatie die we nodig hebben over de temperatuur- en pijn beleving, de tast- en druk gevoeligheid. In de dekbedden van Dauny wordt alleen gebruik gemaakt van natuurlijke producten en ze waarborgen hiermee een prettige nachtrust. De materialen die Dauny gebruik voorkomen dat u irritaties aan uw huid krijgt tijdens uw slaap en zorgen daarnaast voor een bijzondere isolatie van uw lichaamswarmte. Doordat u een goede nachtrust krijgt onder de dekbedden van Dauny zal dit direct effect hebben op uw leven in het algemeen want een goede nachtrust zorgt voor een goed leven overdag.

4 seizoenen dekbed van Dauny

De Dauny Perfetto is het geweldige 4-seizoenen-dekbed dat Dauny u aanbiedt. Het Dauny Perfetto dekbed is geheel ontwikkeld naar de aller laatste ontdekkingen en inzichten rondom het slaapcomfort en huid verdraagzaamheid. Het dekbed is opgesteld uit verschillende lagen en begint met een licht en dun zomer dekbed dat ervoor zorgt dat u het niet te warm heeft in de zomer. Het zomer dekbed van de Dauny Perfetto heeft een goede luchtdoorlating waardoor uw lichaam niet zal verstikken en extra gaat zweten in het warme zomer weer. Het tweede dekbed van het 4 seizoenen dekbed van Dauny is iets dikker en bestemd voor de lente en de herfst. Dit dekbed is voorzien van een goed dons dat ervoor zorgt dat uw lichaamswarmte goed geïsoleerd wordt. Een goede isolatie van uw lichaamswarmte is zeer belangrijk voor een goede nachtrust en zorgt ervoor dat u het niet te koud of te warm krijgt in uw slaap. Als u beide dekbedden aan elkaar vast knoopt heeft u het ideale dekbed om de winter mee door te komen. Door beide dekens aan elkaar vast te knopen heeft u een deken dat voorzien is van alles wat u nodig heeft voor een goede nachtrust tijdens de winter. Natuurlijk is er bij beide dekens de zelfde zorg en kennis gestoken in de huid gevoeligheid van de dekbedden. Het Dauny Perfetto dekbed zal zeide zacht aanvoelen voor uw huis en voor geen enkele irritatie zorgen.

Het dunnere dekbed voor de zomer is in kleine vakjes gestikt en is zo bijzonder licht dat u bijna niet zult merken dat u een deken over uw lichaam heen heeft liggen. Onder dit deel van het Perfetto dekbed voelt u zich na de warme zomernachten als herboren omdat u niet steeds wakker wordt van de extreme hitte.
Het iets dikkere dekbed voor de herfst en de winter is in iets grotere vlakken verdeeld die vol zitten met het heerlijkste dons. De vulling van het dikkere dekbed blijft perfect op zijn plaats en zorgt voor een goede nachtrust als het iets kouder is.

Dauny Media Plus dekbedden

Er zijn natuurlijk ook mensen die het iets kouder hebben over het algemeen en van een wat dikker dekbed houden. Als u ook iemand bent die liever een lekker dik dekbed heeft voor het hele jaar dan is het ideale dekbed voor u wellicht het Media plus dekbed. De vakken waarin dit dekbed is verdeelt zijn maar liefst 8 centimeter groot en zorgen voor een grote vulling capaciteit. Doordat deze dekbedden extra vol gestopt kunnen worden met vulling zij het ideale dekbedden voor mensen met een grote warmte behoefte in hun slaap. Dit zijn echt dekbedden waarmee u zelf in de meeste koude nachten heerlijk warm kunt liggen en kunt genieten van een heerlijke nachtrust. Ook bij deze dekbedden staat de gevoeligheid van uw huid centraal. Ook deze deken zal heerlijk aanvoelen aan uw huis en voor geen enkele irritatie zorgen.

Dauny Media Comfort dekbedden

De dekbedden van de Media Comfort serie van Dauny zijn eigenlijk voor de mensen die het hele jaar onder de zelfde deken willen slapen. De vakken op de media comfort serie zijn 3 cm groot en zorgen voor een vulling die niet te warm en niet te koud is. U kunt onder dit dekbed het gehele jaar een goede nachtrust vinden. Natuurlijk valt er beter aan te passen op het weer dat het buiten is maar u zult onder deze dekbedden geen problemen ervaren. De zachte vulling die in deze dekbedden wordt gebruikt zal zorgen voor een goede en heerlijke nachtrust. Door te slapen onder zon Dauny dekbed zult u zich in de ochtend als herboren voelen en kunt u er weer de hele dag flink tegen aan.