4 seizoenen dekbedden Edam-Volendam

Wist u dat meer dan 23%van de inwoners in Edam-Volendam het liefste slaapt onder een vier seizoenen dekbed van bijvoorbeeld Wehkamp?
Uit onderzoek blijkt dat meer dan 40% van de inwoners boven de leeftijd van 31 jaren in Edam-Volendam kiest voor een dekbed van Wehkamp.

Dekbedden test

Het blijkt dat meer dan 49% van de huisvrouwen in Edam-Volendam de testen leest van de leveranciers en winkeliers zoals Wehkamp, maar ook van de Consumentengids.

Dekbedden aanbieding Edam-Volendam

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 58% van de inwoners van Edam-Volendam gevoelig is voor aanbiedingen met een korting van minstens 67%.

Dekbedden dons

Bij de aanbiedingen met een korting van minstens 24 euro’s kiest meer dan 76% van de inwoners van Edam-Volendam voor een donzen dekbed.

Dekbedden Hema

Een tweepersoons dekbed van Hema is favoriet van meer dan 25% van de huishoudens in Edam-Volendam.

Dekbedden Action

Het blijkt dat de lage prijzen van minder dan 36 euro’s voor meer dan 29% van de inwoners van Edam-Volendam de reden is om een dekbed van Action te kopen.

Dekbedden vergelijken

Op basis van bovenstaande blijkt dat meer dan 58% van de met een leeftijd van 38 jaren in Edam-Volendam zicht goed informeert over de lage prijzen van dekbedden en hoeslakens van Wehkamp van minder dan 46 euro voor een eenpersoons dekbed of twee persoons dekbed.