4 seizoenen dekbedden Echt-Susteren

Wist u dat meer dan 22%van de inwoners in Echt-Susteren het liefste slaapt onder een vier seizoenen dekbed van bijvoorbeeld Hema?
Uit onderzoek blijkt dat meer dan 39% van de inwoners boven de leeftijd van 30 jaren in Echt-Susteren kiest voor een dekbed van Hema.

Dekbedden test

Het blijkt dat meer dan 48% van de huisvrouwen in Echt-Susteren de testen leest van de leveranciers en winkeliers zoals Hema, maar ook van de Consumentengids.

Dekbedden aanbieding Echt-Susteren

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 57% van de inwoners van Echt-Susteren gevoelig is voor aanbiedingen met een korting van minstens 66%.

Dekbedden dons

Bij de aanbiedingen met een korting van minstens 23 euro’s kiest meer dan 75% van de inwoners van Echt-Susteren voor een donzen dekbed.

Dekbedden Hema

Een tweepersoons dekbed van Hema is favoriet van meer dan 24% van de huishoudens in Echt-Susteren.

Dekbedden Action

Het blijkt dat de lage prijzen van minder dan 35 euro’s voor meer dan 28% van de inwoners van Echt-Susteren de reden is om een dekbed van Action te kopen.

Dekbedden vergelijken

Op basis van bovenstaande blijkt dat meer dan 57% van de met een leeftijd van 37 jaren in Echt-Susteren zicht goed informeert over de lage prijzen van dekbedden en hoeslakens van Hema van minder dan 45 euro voor een eenpersoons dekbed of twee persoons dekbed.