Dekbedden

Bij de dekbedden groothandel kunt u alle soorten en varianten dekbedden verkrijgen. U heeft ruime keus binnen ons uitgebreide assortiment. Omdat wij alle soorten dekbedden aanbieden kunnen wij dat ook doen op een voor u gunstige prijs. Doe op onze site een vergelijk van de verschillende dekbedden binnen onze aanbiedingen en outlet zodat u de meest geschikte dekbed tegen een gunstige prijs in huis haalt. Profiteer van ons dekbed aanbod door nu te bestellen. Ook u kunt snel genieten van een overheerlijke hoge kwaliteits dekbed.

Kunstmatige dekbedden

Van synthetisch materiaal gemaakte dekbedden zijn uitermate geschikt voor de allergische persoon maar ook diegene met smetvrees. Dit betekent dat het anti allergene materiaal geen ongewenstheden aantrekt. Uw bed blijft als het ware een schoon bedje. Met een compleet beddengoed van synthetisch materiaal kunt u heerlijk slapen zonder dat u van de allergie last heeft. Zodoende komt u als allergisch persoon zonder problemen de nacht door. U kunt ook heerlijk en vast slapen onder een knusse dekbed.
Dons gevulde dekbedden

De dons gevulde dekbedden zijn heerlijk zachte dekbedden en hebben een hoge zachtheid. Met een dons gevulde dekbedden kunt u heerlijk slapen. De dons komt van de eend en gans en vormt als het ware een luchtdeken. Die luchtdeken voelt teder aan en verzorgt hoge isolatie. Daardoor blijft u goed warm onder het dons gevulde dekbed. Ook kunt u de dons gevulde dekbed in de vier seizoenen uitvoering verkrijgen. Zodoende kunt u het gehele jaar heerlijk genieten van dit prachtige dekbed. Bekijk online ons uitgebreide dons gevulde dekbedden aanbod zodat u heerlijk de nacht kunt doorkomen.

Wol en katoen

Prachtige natuurproducten zijn wol en katoen. Wol wordt verkregen van:

  • zuivere schapen scheer wol;
  • kamelen met iets stevigere wol;
  • geiten

Katoen wordt verkregen van de katoenstruik. Katoen groeit in witte bolletjes en zijn opgebouwd uit strengetjes die rond lopen. Dit betekent dat wol en katoen door de open structuur goede warmte capaciteiten hebben. De wol en katoen gevulde dekens zijn relatief dunne dekens omdat de vulling relatief compact is. Beide materialen hebben een open structuur waardoor een teveel aan warmte en vocht wordt doorgelaten en afgestaan aan de buitenlucht. Neem ook een wol of katoen gevulde dekbed zodat je heerlijk kunt slapen.

Vier seizoenen dekbed

Een belangrijk dekbed type binnen het assortiment is de vier seizoenen dekbed. Dit is een zeer populaire dekbed omdat u met een enkele aankoop gereed bent voor iedere seizoen. Ieder seizoen heeft zo zijn specifieke temperatuur en weertype. Om lekker te kunnen slapen heeft u dus binnen het vier seizoenen dekbed de keus uit een dunne deken, het dikkere deken, of het samengestelde pakket. U heeft daarbij zelf de keus aangaande hoe u met welke deken de seizoenen comfortabel doorkomt. Wees voorbereid op het wisselvallige jaar en neem daartoe onze vier seizoenen dekbed.
Online bestellen

Via onze internet site kunt u bij ons de dekbedden groothandel gemakkelijk en snel uw eigen dekbedden bestellen. De dekbedden worden daarna bij u thuis spoedig afgeleverd. Laat u inspireren door ons uitgebreide dekbedden assortiment en profiteer van onze gunstige aanbiedingen. Ook u kunt een prachtig dekbed in huis halen, zodat u heerlijk knus kunt slapen.