4 seizoenen dekbedden Emmen

Wist u dat meer dan 31%van de inwoners in Emmen het liefste slaapt onder een vier seizoenen dekbed van bijvoorbeeld Hema?
Uit onderzoek blijkt dat meer dan 48% van de inwoners boven de leeftijd van 39 jaren in Emmen kiest voor een dekbed van Hema.

Dekbedden test

Het blijkt dat meer dan 57% van de huisvrouwen in Emmen de testen leest van de leveranciers en winkeliers zoals Hema, maar ook van de Consumentengids.

Dekbedden aanbieding Emmen

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 66% van de inwoners van Emmen gevoelig is voor aanbiedingen met een korting van minstens 75%.

Dekbedden dons

Bij de aanbiedingen met een korting van minstens 30 euro’s kiest meer dan 84% van de inwoners van Emmen voor een donzen dekbed.

Dekbedden Hema

Een tweepersoons dekbed van Hema is favoriet van meer dan 33% van de huishoudens in Emmen.

Dekbedden Action

Het blijkt dat de lage prijzen van minder dan 42 euro’s voor meer dan 37% van de inwoners van Emmen de reden is om een dekbed van Action te kopen.

Dekbedden vergelijken

Op basis van bovenstaande blijkt dat meer dan 66% van de met een leeftijd van 46 jaren in Emmen zicht goed informeert over de lage prijzen van dekbedden en hoeslakens van Hema van minder dan 52 euro voor een eenpersoons dekbed of twee persoons dekbed.