4 seizoenen dekbedden Enschede

Wist u dat meer dan 2%van de inwoners in Enschede het liefste slaapt onder een vier seizoenen dekbed van bijvoorbeeld Bol.com?
Uit onderzoek blijkt dat meer dan 50% van de inwoners boven de leeftijd van 41 jaren in Enschede kiest voor een dekbed van Bol.com.

Dekbedden test

Het blijkt dat meer dan 59% van de huisvrouwen in Enschede de testen leest van de leveranciers en winkeliers zoals Bol.com, maar ook van de Consumentengids.

Dekbedden aanbieding Enschede

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 68% van de inwoners van Enschede gevoelig is voor aanbiedingen met een korting van minstens 77%.

Dekbedden dons

Bij de aanbiedingen met een korting van minstens 23 euro’s kiest meer dan 86% van de inwoners van Enschede voor een donzen dekbed.

Dekbedden Hema

Een tweepersoons dekbed van Hema is favoriet van meer dan 35% van de huishoudens in Enschede.

Dekbedden Action

Het blijkt dat de lage prijzen van minder dan 35 euro’s voor meer dan 39% van de inwoners van Enschede de reden is om een dekbed van Action te kopen.

Dekbedden vergelijken

Op basis van bovenstaande blijkt dat meer dan 68% van de met een leeftijd van 48 jaren in Enschede zicht goed informeert over de lage prijzen van dekbedden en hoeslakens van Bol.com van minder dan 45 euro voor een eenpersoons dekbed of twee persoons dekbed.