4 seizoenen dekbedden Haarlem

Wist u dat meer dan 28%van de inwoners in Haarlem het liefste slaapt onder een vier seizoenen dekbed van bijvoorbeeld IKEA?
Uit onderzoek blijkt dat meer dan 45% van de inwoners boven de leeftijd van 36 jaren in Haarlem kiest voor een dekbed van IKEA.

Dekbedden test

Het blijkt dat meer dan 54% van de huisvrouwen in Haarlem de testen leest van de leveranciers en winkeliers zoals IKEA, maar ook van de Consumentengids.

Dekbedden aanbieding Haarlem

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 63% van de inwoners van Haarlem gevoelig is voor aanbiedingen met een korting van minstens 72%.

Dekbedden dons

Bij de aanbiedingen met een korting van minstens 29 euro’s kiest meer dan 81% van de inwoners van Haarlem voor een donzen dekbed.

Dekbedden Hema

Een tweepersoons dekbed van Hema is favoriet van meer dan 30% van de huishoudens in Haarlem.

Dekbedden Action

Het blijkt dat de lage prijzen van minder dan 41 euro’s voor meer dan 34% van de inwoners van Haarlem de reden is om een dekbed van Action te kopen.

Dekbedden vergelijken

Op basis van bovenstaande blijkt dat meer dan 63% van de met een leeftijd van 43 jaren in Haarlem zicht goed informeert over de lage prijzen van dekbedden en hoeslakens van IKEA van minder dan 51 euro voor een eenpersoons dekbed of twee persoons dekbed.