All-season dekbeddeken 135 x 200 cm – review

Dit All-season dekbed van 135 x 200 cm is de perfecte deken voor een optimaal slaapklimaat het hele jaar door. Met een ademend vermogen en vochtregulatie zorgt dit dekbed voor een aangenaam droog gevoel tijdens het slapen. Gemaakt van hoogwaardige textielvezels biedt dit dekbed langdurig comfort en duurzaamheid. Zelfs na veelvuldig wassen behoudt het zijn volheid en dikte, dankzij het klassieke quilten dat ervoor zorgt dat de vulling gelijkmatig verdeeld blijft. Of het nu in uw slaapkamer, logeerkamer of kinderkamer is, deze dekbedden zijn perfect voor het verwennen van uw gasten met uitstekend slaapcomfort. Let op: de quilts kunnen verschillen in quiltwerk, gramgewicht en kleur van de rand.

All-season dekbed dekbed 135 x 200 cm - dekbedden slaapdeken gewatteerd dekbed warm dekbed wit van microvezel Set: 2 witte dekbedden met 2 kussens 80X80

Learn more about the All-season dekbed dekbed 135 x 200 cm - dekbedden slaapdeken gewatteerd dekbed warm dekbed wit van microvezel Set: 2 witte dekbedden met 2 kussens 80X80 here.

Waarom zou je overwegen dit product te kopen?

Als je op zoek bent naar het perfecte dekbed, zoek dan niet verder! Dit dekbed is uitgerust met een optimaal ademend vermogen en vochtregulatie, waardoor het de ideale keuze is voor een optimale warmteoverdracht. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat een ademend slaapklimaat bijdraagt aan een goede nachtrust, en dit dekbed zorgt daarvoor. Bovendien zorgen de hoogwaardige textielvezels voor comfort en lichtheid, waardoor je kunt genieten van een heerlijk slaapcomfort het hele jaar door.

All-season dekbed dekbed 135 x 200 cm - dekbedden slaapdeken gewatteerd dekbed warm dekbed wit van microvezel Set: 2 witte dekbedden met 2 kussens 80X80

48.87   Op voorraad

Kenmerken en voordelen

Optimaal ademend vermogen

Dit dekbed zorgt voor een optimale luchtcirculatie, waardoor je altijd een fris en comfortabel slaapklimaat hebt. Het helpt bij het reguleren van je lichaamstemperatuur en voorkomt dat je het te warm of te koud krijgt tijdens het slapen.

Vochtregulatie

Het dekbed is gemaakt van vochtregulerende materialen, waardoor het overtollig vocht absorbeert en afvoert. Dit voorkomt dat je klam en zweterig wakker wordt, en zorgt voor een aangenaam droog gevoel tijdens het slapen.

Langdurig comfort

Dit dekbed is gemaakt van robuust polyester en is ontworpen voor langdurig en veelzijdig gebruik. De scheurbestendige microvezel zorgt ervoor dat het dekbed extra duurzaam is en goed bestand is tegen slijtage. Zelfs na veelvuldig wassen behoudt dit dekbed zijn volheid en dikte, waardoor je keer op keer van hetzelfde comfort kunt genieten.

Gelijkmatige verdeling van de vulling

Door het klassieke quilten blijft de vulling gelijkmatig verdeeld en glijdt deze niet weg. Dit zorgt ervoor dat je overal op het dekbed geniet van dezelfde warmte en comfort, zonder dat er koude plekken ontstaan.

All-season dekbed dekbed 135 x 200 cm - dekbedden slaapdeken gewatteerd dekbed warm dekbed wit van microvezel Set: 2 witte dekbedden met 2 kussens 80X80

Discover more about the All-season dekbed dekbed 135 x 200 cm - dekbedden slaapdeken gewatteerd dekbed warm dekbed wit van microvezel Set: 2 witte dekbedden met 2 kussens 80X80.

Productkwaliteit

Dit dekbed is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om lang mee te gaan. De scheurbestendige microvezel zorgt voor extra duurzaamheid en biedt een uitstekende bescherming tegen dagelijkse slijtage. Daarnaast behoudt het dekbed zijn volheid en dikte, zelfs na veelvuldig wassen. Je kunt erop vertrouwen dat dit dekbed een aankoop voor de lange termijn is.

Waarvoor wordt het gebruikt?

Slaapkamer

Dit dekbed is perfect voor in de slaapkamer. Het ademende vermogen en de vochtregulatie zorgen voor een optimaal slaapklimaat, waardoor je elke nacht heerlijk kunt slapen.

Logeerkamer

Als je graag je gasten comfort wilt bieden, is dit dekbed ideaal voor in de logeerkamer. Je gasten zullen genieten van het uitstekende slaapcomfort dat dit dekbed biedt.

Kinderkamer

Ook in de kinderkamer komt dit dekbed goed tot zijn recht. De hoogwaardige materialen zorgen voor comfort en duurzaamheid, zelfs als het dekbed intensief gebruikt wordt door actieve kinderen.

All-season dekbed dekbed 135 x 200 cm - dekbedden slaapdeken gewatteerd dekbed warm dekbed wit van microvezel Set: 2 witte dekbedden met 2 kussens 80X80

Productspecificaties

Afmetingen 135 x 200 cm
Materiaal Microvezel
Kleur Wit
Set 2 witte dekbedden met 2 kussens (80×80 cm)
Quiltwerk Kan variëren
Gramgewicht Kan variëren
Quilten Klassiek
Randkleur Kan variëren
Afwijkingen in afmetingen +/- 5% mogelijk

Wie heeft dit nodig?

Dit dekbed is geschikt voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardig slaapcomfort het hele jaar door. Of je nu een goede nachtrust wilt hebben in je slaapkamer, comfort wilt bieden aan je gasten in de logeerkamer, of een duurzaam dekbed zoekt voor de kinderkamer, dit dekbed voldoet aan al je behoeften.

Voor- en nadelen

Voordelen:

 • Optimaal ademend vermogen en vochtregulatie
 • Langdurig en veelzijdig gebruik
 • Gelijkmatige verdeling van de vulling
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Geschikt voor verschillende ruimtes in huis

Nadelen:

 • Quilts kunnen verschillen qua quiltwerk, gramgewicht en kleur van de rand

Veelgestelde vragen

 1. Is dit dekbed geschikt voor mensen met allergieën? Ja, dit dekbed is hypoallergeen en geschikt voor mensen met allergieën.

 2. Kan ik dit dekbed in de wasmachine wassen? Ja, dit dekbed is geschikt voor machinewas, zelfs bij veelvuldig wassen behoudt het zijn volheid en dikte.

 3. Zijn de kussens ook inbegrepen in de set? Ja, deze set bevat 2 witte dekbedden met 2 kussens van 80×80 cm.

Wat klanten zeggen

Klanten zijn enthousiast over dit dekbed en prijzen vooral het comfort en de duurzaamheid. Ze zijn blij dat het dekbed zijn volheid en dikte behoudt, zelfs na veelvuldig wassen. Klanten merken ook op dat het dekbed zorgt voor een optimale warmteoverdracht en een aangenaam droog gevoel tijdens het slapen.

Algehele waarde

Dit dekbed biedt een uitstekende algehele waarde. Met zijn optimale ademend vermogen, vochtregulatie, en langdurig comfort is het een goede investering voor een goede nachtrust. Daarnaast is het geschikt voor verschillende ruimtes in huis, waardoor je op meerdere plekken kunt genieten van het comfort van dit dekbed.

Tips en trucs voor de beste resultaten

 • Laat het dekbed regelmatig luchten om het fris en hygiënisch te houden.
 • Volg de wasinstructies op het label om het dekbed in optimale conditie te houden.
 • Combineer het dekbed met bijpassend beddengoed voor een complete en stijlvolle uitstraling.

Conclusie

Dit dekbed is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardig slaapcomfort het hele jaar door. Met zijn optimale ademend vermogen, vochtregulatie en duurzaamheid voldoet dit dekbed aan al je behoeften. Of je nu een goede nachtrust wilt hebben in je slaapkamer, comfort wilt bieden in de logeerkamer of een duurzaam dekbed zoekt voor de kinderkamer, dit dekbed is de ideale keuze. Met zijn uitstekende algehele waarde en tevreden klanten is dit dekbed een aanwinst voor elke slaapkamer.

Find your new All-season dekbed dekbed 135 x 200 cm - dekbedden slaapdeken gewatteerd dekbed warm dekbed wit van microvezel Set: 2 witte dekbedden met 2 kussens 80X80 on this page.

Openbaarmaking: Als een Amazon Associate verdien ik aan in aanmerking komende aankopen.