4 seizoenen dekbedden Deventer

4 seizoenen dekbedden Deventer

Wist u dat meer dan 9%van de inwoners in Deventer het liefste slaapt onder een vier seizoenen dekbed van bijvoorbeeld Fonq?
Uit onderzoek blijkt dat meer dan 26% van de inwoners boven de leeftijd van 12 jaren in Deventer kiest voor een dekbed van Fonq.

Dekbedden test

Het blijkt dat meer dan 35% van de huisvrouwen in Deventer de testen van de leveranciers en winkeliers zoals Fonq en ook van de Consumentengids.

Dekbedden aanbieding Deventer

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 44% van de inwoners van Deventer gevoelig is voor aanbiedingen met een korting van minstens 53%.

Dekbedden dons

Bij de aanbiedingen met een korting van minstens 30 euro’s kiest meer dan 62% van de inwoners van Deventer voor een donzen dekbed.

Dekbedden Hema

Een tweepersoons dekbed van Hema is favoriet van meer dan 11% van de huishoudens in Deventer.

Dekbedden Action

Het blijkt dat de lage prijzen van minder dan 42 euro’s voor meer dan 15% van de inwoners van Deventer de reden is om een dekbed van Action te kopen.

Dekbedden vergelijken

Op basis van bovenstaande blijkt dat meer dan 44% van de met een leeftijd van 33 jaren in Deventer zicht goed informeert over de lage prijzen van dekbedden en hoeslakens van Fonq van minder dan 52 euro voor een eenpersoons dekbed of twee persoons dekbed.

See also  4 seizoenen dekbedden Eersel