4 seizoenen dekbedden Deurne

4 seizoenen dekbedden Deurne

Wist u dat meer dan 8%van de inwoners in Deurne het liefste slaapt onder een vier seizoenen dekbed van bijvoorbeeld Jysk?
Uit onderzoek blijkt dat meer dan 25% van de inwoners boven de leeftijd van 49 jaren in Deurne kiest voor een dekbed van Jysk.

Dekbedden test

Het blijkt dat meer dan 34% van de huisvrouwen in Deurne de testen van de leveranciers en winkeliers zoals Jysk en ook van de Consumentengids.

Dekbedden aanbieding Deurne

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 43% van de inwoners van Deurne gevoelig is voor aanbiedingen met een korting van minstens 52%.

Dekbedden dons

Bij de aanbiedingen met een korting van minstens 29 euro’s kiest meer dan 61% van de inwoners van Deurne voor een donzen dekbed.

Dekbedden Hema

Een tweepersoons dekbed van Hema is favoriet van meer dan 10% van de huishoudens in Deurne.

Dekbedden Action

Het blijkt dat de lage prijzen van minder dan 41 euro’s voor meer dan 55% van de inwoners van Deurne de reden is om een dekbed van Action te kopen.

Dekbedden vergelijken

Op basis van bovenstaande blijkt dat meer dan 43% van de met een leeftijd van 44 jaren in Deurne zicht goed informeert over de lage prijzen van dekbedden en hoeslakens van Jysk van minder dan 51 euro voor een eenpersoons dekbed of twee persoons dekbed.

See also  4 seizoenen dekbedden Goes