4 seizoenen dekbedden Den Haag

4 seizoenen dekbedden Den Haag

Wist u dat meer dan 6%van de inwoners in Den Haag het liefste slaapt onder een vier seizoenen dekbed van bijvoorbeeld Bol.com?
Uit onderzoek blijkt dat meer dan 23% van de inwoners boven de leeftijd van 48 jaren in Den Haag kiest voor een dekbed van Bol.com.

Dekbedden test

Het blijkt dat meer dan 32% van de huisvrouwen in Den Haag de testen van de leveranciers en winkeliers zoals Bol.com en ook van de Consumentengids.

Dekbedden aanbieding Den Haag

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 41% van de inwoners van Den Haag gevoelig is voor aanbiedingen met een korting van minstens 50%.

Dekbedden dons

Bij de aanbiedingen met een korting van minstens 29 euro’s kiest meer dan 55% van de inwoners van Den Haag voor een donzen dekbed.

Dekbedden Hema

Een tweepersoons dekbed van Hema is favoriet van meer dan 23% van de huishoudens in Den Haag.

Dekbedden Action

Het blijkt dat de lage prijzen van minder dan 39 euro’s voor meer dan 19% van de inwoners van Den Haag de reden is om een dekbed van Action te kopen.

Dekbedden vergelijken

Op basis van bovenstaande blijkt dat meer dan 41% van de met een leeftijd van 42 jaren in Den Haag zicht goed informeert over de lage prijzen van dekbedden en hoeslakens van Bol.com van minder dan 51 euro voor een eenpersoons dekbed of twee persoons dekbed.

See also  4 seizoenen dekbedden Grootegast