4 seizoenen dekbedden Delfzijl

4 seizoenen dekbedden Delfzijl

Wist u dat meer dan 5%van de inwoners in Delfzijl het liefste slaapt onder een vier seizoenen dekbed van bijvoorbeeld Wehkamp?
Uit onderzoek blijkt dat meer dan 22% van de inwoners boven de leeftijd van 47 jaren in Delfzijl kiest voor een dekbed van Wehkamp.

Dekbedden test

Het blijkt dat meer dan 31% van de huisvrouwen in Delfzijl de testen van de leveranciers en winkeliers zoals Wehkamp en ook van de Consumentengids.

Dekbedden aanbieding Delfzijl

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 40% van de inwoners van Delfzijl gevoelig is voor aanbiedingen met een korting van minstens 37%.

Dekbedden dons

Bij de aanbiedingen met een korting van minstens 28 euro’s kiest meer dan 44% van de inwoners van Delfzijl voor een donzen dekbed.

Dekbedden Hema

Een tweepersoons dekbed van Hema is favoriet van meer dan 23% van de huishoudens in Delfzijl.

Dekbedden Action

Het blijkt dat de lage prijzen van minder dan 38 euro’s voor meer dan 22% van de inwoners van Delfzijl de reden is om een dekbed van Action te kopen.

Dekbedden vergelijken

Op basis van bovenstaande blijkt dat meer dan 40% van de met een leeftijd van 41 jaren in Delfzijl zicht goed informeert over de lage prijzen van dekbedden en hoeslakens van Wehkamp van minder dan 50 euro voor een eenpersoons dekbed of twee persoons dekbed.

See also  4 seizoenen dekbedden Groningen