4 seizoenen dekbedden Groningen

4 seizoenen dekbedden Groningen

Wist u dat meer dan 23%van de inwoners in Groningen het liefste slaapt onder een vier seizoenen dekbed van bijvoorbeeld Wehkamp?
Uit onderzoek blijkt dat meer dan 40% van de inwoners boven de leeftijd van 31 jaren in Groningen kiest voor een dekbed van Wehkamp.

Dekbedden test

Het blijkt dat meer dan 49% van de huisvrouwen in Groningen de testen leest van de leveranciers en winkeliers zoals Wehkamp, maar ook van de Consumentengids.

Dekbedden aanbieding Groningen

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 58% van de inwoners van Groningen gevoelig is voor aanbiedingen met een korting van minstens 67%.

Dekbedden dons

Bij de aanbiedingen met een korting van minstens 24 euro’s kiest meer dan 76% van de inwoners van Groningen voor een donzen dekbed.

Dekbedden Hema

Een tweepersoons dekbed van Hema is favoriet van meer dan 25% van de huishoudens in Groningen.

Dekbedden Action

Het blijkt dat de lage prijzen van minder dan 36 euro’s voor meer dan 29% van de inwoners van Groningen de reden is om een dekbed van Action te kopen.

Dekbedden vergelijken

Op basis van bovenstaande blijkt dat meer dan 58% van de met een leeftijd van 38 jaren in Groningen zicht goed informeert over de lage prijzen van dekbedden en hoeslakens van Wehkamp van minder dan 46 euro voor een eenpersoons dekbed of twee persoons dekbed.

See also  4 seizoenen dekbedden Delfzijl