4 seizoenen dekbedden Delft

4 seizoenen dekbedden Delft

Wist u dat meer dan 4%van de inwoners in Delft het liefste slaapt onder een vier seizoenen dekbed van bijvoorbeeld Hema?
Uit onderzoek blijkt dat meer dan 21% van de inwoners boven de leeftijd van 46 jaren in Delft kiest voor een dekbed van Hema.

Dekbedden test

Het blijkt dat meer dan 30% van de huisvrouwen in Delft de testen van de leveranciers en winkeliers zoals Hema en ook van de Consumentengids.

Dekbedden aanbieding Delft

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 33% van de inwoners van Delft gevoelig is voor aanbiedingen met een korting van minstens 34%.

Dekbedden dons

Bij de aanbiedingen met een korting van minstens 27 euro’s kiest meer dan 78% van de inwoners van Delft voor een donzen dekbed.

Dekbedden Hema

Een tweepersoons dekbed van Hema is favoriet van meer dan 23% van de huishoudens in Delft.

Dekbedden Action

Het blijkt dat de lage prijzen van minder dan 37 euro’s voor meer dan 18% van de inwoners van Delft de reden is om een dekbed van Action te kopen.

Dekbedden vergelijken

Op basis van bovenstaande blijkt dat meer dan 33% van de met een leeftijd van 40 jaren in Delft zicht goed informeert over de lage prijzen van dekbedden en hoeslakens van Hema van minder dan 49 euro voor een eenpersoons dekbed of twee persoons dekbed.

See also  4 seizoenen dekbedden Geertruidenberg