4 seizoenen dekbedden Geertruidenberg

4 seizoenen dekbedden Geertruidenberg

Wist u dat meer dan 9%van de inwoners in Geertruidenberg het liefste slaapt onder een vier seizoenen dekbed van bijvoorbeeld Hema?
Uit onderzoek blijkt dat meer dan 26% van de inwoners boven de leeftijd van 48 jaren in Geertruidenberg kiest voor een dekbed van Hema.

Dekbedden test

Het blijkt dat meer dan 35% van de huisvrouwen in Geertruidenberg de testen leest van de leveranciers en winkeliers zoals Hema, maar ook van de Consumentengids.

Dekbedden aanbieding Geertruidenberg

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 44% van de inwoners van Geertruidenberg gevoelig is voor aanbiedingen met een korting van minstens 53%.

Dekbedden dons

Bij de aanbiedingen met een korting van minstens 30 euro’s kiest meer dan 62% van de inwoners van Geertruidenberg voor een donzen dekbed.

Dekbedden Hema

Een tweepersoons dekbed van Hema is favoriet van meer dan 11% van de huishoudens in Geertruidenberg.

Dekbedden Action

Het blijkt dat de lage prijzen van minder dan 42 euro’s voor meer dan 15% van de inwoners van Geertruidenberg de reden is om een dekbed van Action te kopen.

Dekbedden vergelijken

Op basis van bovenstaande blijkt dat meer dan 44% van de met een leeftijd van 55 jaren in Geertruidenberg zicht goed informeert over de lage prijzen van dekbedden en hoeslakens van Hema van minder dan 52 euro voor een eenpersoons dekbed of twee persoons dekbed.

See also  4 seizoenen dekbedden Delft