4 seizoenen dekbedden Geldermalsen

4 seizoenen dekbedden Geldermalsen

Wist u dat meer dan 10%van de inwoners in Geldermalsen het liefste slaapt onder een vier seizoenen dekbed van bijvoorbeeld IKEA?
Uit onderzoek blijkt dat meer dan 27% van de inwoners boven de leeftijd van 18 jaren in Geldermalsen kiest voor een dekbed van IKEA.

Dekbedden test

Het blijkt dat meer dan 36% van de huisvrouwen in Geldermalsen de testen leest van de leveranciers en winkeliers zoals IKEA, maar ook van de Consumentengids.

Dekbedden aanbieding Geldermalsen

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 45% van de inwoners van Geldermalsen gevoelig is voor aanbiedingen met een korting van minstens 54%.

Dekbedden dons

Bij de aanbiedingen met een korting van minstens 22 euro’s kiest meer dan 63% van de inwoners van Geldermalsen voor een donzen dekbed.

Dekbedden Hema

Een tweepersoons dekbed van Hema is favoriet van meer dan 12% van de huishoudens in Geldermalsen.

Dekbedden Action

Het blijkt dat de lage prijzen van minder dan 34 euro’s voor meer dan 16% van de inwoners van Geldermalsen de reden is om een dekbed van Action te kopen.

Dekbedden vergelijken

Op basis van bovenstaande blijkt dat meer dan 45% van de met een leeftijd van 25 jaren in Geldermalsen zicht goed informeert over de lage prijzen van dekbedden en hoeslakens van IKEA van minder dan 44 euro voor een eenpersoons dekbed of twee persoons dekbed.

See also  4 seizoenen dekbedden Gennep