4 seizoenen dekbedden Geldrop-Mierlo

4 seizoenen dekbedden Geldrop-Mierlo

Wist u dat meer dan 11%van de inwoners in Geldrop-Mierlo het liefste slaapt onder een vier seizoenen dekbed van bijvoorbeeld LeenBakker?
Uit onderzoek blijkt dat meer dan 28% van de inwoners boven de leeftijd van 19 jaren in Geldrop-Mierlo kiest voor een dekbed van LeenBakker.

Dekbedden test

Het blijkt dat meer dan 37% van de huisvrouwen in Geldrop-Mierlo de testen leest van de leveranciers en winkeliers zoals LeenBakker, maar ook van de Consumentengids.

Dekbedden aanbieding Geldrop-Mierlo

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 46% van de inwoners van Geldrop-Mierlo gevoelig is voor aanbiedingen met een korting van minstens 55%.

Dekbedden dons

Bij de aanbiedingen met een korting van minstens 23 euro’s kiest meer dan 64% van de inwoners van Geldrop-Mierlo voor een donzen dekbed.

Dekbedden Hema

Een tweepersoons dekbed van Hema is favoriet van meer dan 13% van de huishoudens in Geldrop-Mierlo.

Dekbedden Action

Het blijkt dat de lage prijzen van minder dan 35 euro’s voor meer dan 17% van de inwoners van Geldrop-Mierlo de reden is om een dekbed van Action te kopen.

Dekbedden vergelijken

Op basis van bovenstaande blijkt dat meer dan 46% van de met een leeftijd van 26 jaren in Geldrop-Mierlo zicht goed informeert over de lage prijzen van dekbedden en hoeslakens van LeenBakker van minder dan 45 euro voor een eenpersoons dekbed of twee persoons dekbed.

See also  Dekbedden 4 seizoenen Dalfsen