Dekbedden 4 seizoenen Dalfsen

Dekbedden 4 seizoenen Dalfsen

Wist u dat meer dan 2%van de inwoners in Dalfsen het liefste slaapt onder een vier seizoenen dekbed van bijvoorbeeld LeenBakker?
Uit onderzoek blijkt dat meer dan 55% van de inwoners boven de leeftijd van 44 jaren in Dalfsen kiest voor een dekbed van LeenBakker.

Dekbedden test

Het blijkt dat meer dan 66% van de huisvrouwen in Dalfsen de testen van de leveranciers en winkeliers zoals LeenBakker en ook van de Consumentengids.

Dekbedden aanbieding Dalfsen

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 21% van de inwoners van Dalfsen gevoelig is voor aanbiedingen met een korting van minstens 34%.

Dekbedden dons

Bij de aanbiedingen met een korting van minstens 25 euro’s kiest meer dan 23% van de inwoners van Dalfsen voor een donzen dekbed.

Dekbedden Hema

Een tweepersoons dekbed van Hema is favoriet van meer dan 21% van de huishoudens in Dalfsen.

Dekbedden Action

Het blijkt dat de lage prijzen van minder dan 35 euro’s voor meer dan 16% van de inwoners van Dalfsen de reden is om een dekbed van Action te kopen.

Dekbedden vergelijken

Op basis van bovenstaande blijkt dat meer dan 21% van de met een leeftijd van 38 jaren in Dalfsen zicht goed informeert over de lage prijzen van dekbedden en hoeslakens van LeenBakker van minder dan 47 euro voor een eenpersoons dekbed of twee persoons dekbed.

See also  4 seizoenen dekbedden Gorinchem