4 seizoenen dekbedden Gemert-Bakel

4 seizoenen dekbedden Gemert-Bakel

Wist u dat meer dan 12%van de inwoners in Gemert-Bakel het liefste slaapt onder een vier seizoenen dekbed van bijvoorbeeld Blokker?
Uit onderzoek blijkt dat meer dan 29% van de inwoners boven de leeftijd van 20 jaren in Gemert-Bakel kiest voor een dekbed van Blokker.

Dekbedden test

Het blijkt dat meer dan 38% van de huisvrouwen in Gemert-Bakel de testen leest van de leveranciers en winkeliers zoals Blokker, maar ook van de Consumentengids.

Dekbedden aanbieding Gemert-Bakel

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 47% van de inwoners van Gemert-Bakel gevoelig is voor aanbiedingen met een korting van minstens 56%.

Dekbedden dons

Bij de aanbiedingen met een korting van minstens 24 euro’s kiest meer dan 65% van de inwoners van Gemert-Bakel voor een donzen dekbed.

Dekbedden Hema

Een tweepersoons dekbed van Hema is favoriet van meer dan 14% van de huishoudens in Gemert-Bakel.

Dekbedden Action

Het blijkt dat de lage prijzen van minder dan 36 euro’s voor meer dan 18% van de inwoners van Gemert-Bakel de reden is om een dekbed van Action te kopen.

Dekbedden vergelijken

Op basis van bovenstaande blijkt dat meer dan 47% van de met een leeftijd van 27 jaren in Gemert-Bakel zicht goed informeert over de lage prijzen van dekbedden en hoeslakens van Blokker van minder dan 46 euro voor een eenpersoons dekbed of twee persoons dekbed.

See also  4 seizoenen dekbedden Doesburg