4 seizoenen dekbedden Gorinchem

4 seizoenen dekbedden Gorinchem

Wist u dat meer dan 20%van de inwoners in Gorinchem het liefste slaapt onder een vier seizoenen dekbed van bijvoorbeeld LeenBakker?
Uit onderzoek blijkt dat meer dan 37% van de inwoners boven de leeftijd van 28 jaren in Gorinchem kiest voor een dekbed van LeenBakker.

Dekbedden test

Het blijkt dat meer dan 46% van de huisvrouwen in Gorinchem de testen leest van de leveranciers en winkeliers zoals LeenBakker, maar ook van de Consumentengids.

Dekbedden aanbieding Gorinchem

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 55% van de inwoners van Gorinchem gevoelig is voor aanbiedingen met een korting van minstens 64%.

Dekbedden dons

Bij de aanbiedingen met een korting van minstens 30 euro’s kiest meer dan 73% van de inwoners van Gorinchem voor een donzen dekbed.

Dekbedden Hema

Een tweepersoons dekbed van Hema is favoriet van meer dan 22% van de huishoudens in Gorinchem.

Dekbedden Action

Het blijkt dat de lage prijzen van minder dan 42 euro’s voor meer dan 26% van de inwoners van Gorinchem de reden is om een dekbed van Action te kopen.

Dekbedden vergelijken

Op basis van bovenstaande blijkt dat meer dan 55% van de met een leeftijd van 35 jaren in Gorinchem zicht goed informeert over de lage prijzen van dekbedden en hoeslakens van LeenBakker van minder dan 52 euro voor een eenpersoons dekbed of twee persoons dekbed.

See also  Dekbedden 4 seizoenen Dalfsen