4 seizoenen dekbedden Gilze en Rijen

4 seizoenen dekbedden Gilze en Rijen

Wist u dat meer dan 15%van de inwoners in Gilze en Rijen het liefste slaapt onder een vier seizoenen dekbed van bijvoorbeeld Bol.com?
Uit onderzoek blijkt dat meer dan 32% van de inwoners boven de leeftijd van 23 jaren in Gilze en Rijen kiest voor een dekbed van Bol.com.

Dekbedden test

Het blijkt dat meer dan 41% van de huisvrouwen in Gilze en Rijen de testen leest van de leveranciers en winkeliers zoals Bol.com, maar ook van de Consumentengids.

Dekbedden aanbieding Gilze en Rijen

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 50% van de inwoners van Gilze en Rijen gevoelig is voor aanbiedingen met een korting van minstens 59%.

Dekbedden dons

Bij de aanbiedingen met een korting van minstens 27 euro’s kiest meer dan 68% van de inwoners van Gilze en Rijen voor een donzen dekbed.

Dekbedden Hema

Een tweepersoons dekbed van Hema is favoriet van meer dan 17% van de huishoudens in Gilze en Rijen.

Dekbedden Action

Het blijkt dat de lage prijzen van minder dan 39 euro’s voor meer dan 21% van de inwoners van Gilze en Rijen de reden is om een dekbed van Action te kopen.

Dekbedden vergelijken

Op basis van bovenstaande blijkt dat meer dan 50% van de met een leeftijd van 30 jaren in Gilze en Rijen zicht goed informeert over de lage prijzen van dekbedden en hoeslakens van Bol.com van minder dan 49 euro voor een eenpersoons dekbed of twee persoons dekbed.