4 seizoenen dekbedden Etten-Leur

4 seizoenen dekbedden Etten-Leur

Wist u dat meer dan 5%van de inwoners in Etten-Leur het liefste slaapt onder een vier seizoenen dekbed van bijvoorbeeld Fonq?
Uit onderzoek blijkt dat meer dan 22% van de inwoners boven de leeftijd van 44 jaren in Etten-Leur kiest voor een dekbed van Fonq.

Dekbedden test

Het blijkt dat meer dan 31% van de huisvrouwen in Etten-Leur de testen leest van de leveranciers en winkeliers zoals Fonq, maar ook van de Consumentengids.

Dekbedden aanbieding Etten-Leur

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 40% van de inwoners van Etten-Leur gevoelig is voor aanbiedingen met een korting van minstens 80%.

Dekbedden dons

Bij de aanbiedingen met een korting van minstens 26 euro’s kiest meer dan 89% van de inwoners van Etten-Leur voor een donzen dekbed.

Dekbedden Hema

Een tweepersoons dekbed van Hema is favoriet van meer dan 38% van de huishoudens in Etten-Leur.

Dekbedden Action

Het blijkt dat de lage prijzen van minder dan 38 euro’s voor meer dan 42% van de inwoners van Etten-Leur de reden is om een dekbed van Action te kopen.

Dekbedden vergelijken

Op basis van bovenstaande blijkt dat meer dan 40% van de met een leeftijd van 51 jaren in Etten-Leur zicht goed informeert over de lage prijzen van dekbedden en hoeslakens van Fonq van minder dan 48 euro voor een eenpersoons dekbed of twee persoons dekbed.

See also  4 seizoenen dekbedden Goirle