4 seizoenen dekbedden Ermelo

4 seizoenen dekbedden Ermelo

Wist u dat meer dan 4%van de inwoners in Ermelo het liefste slaapt onder een vier seizoenen dekbed van bijvoorbeeld Jysk?
Uit onderzoek blijkt dat meer dan 21% van de inwoners boven de leeftijd van 43 jaren in Ermelo kiest voor een dekbed van Jysk.

Dekbedden test

Het blijkt dat meer dan 30% van de huisvrouwen in Ermelo de testen leest van de leveranciers en winkeliers zoals Jysk, maar ook van de Consumentengids.

Dekbedden aanbieding Ermelo

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 70% van de inwoners van Ermelo gevoelig is voor aanbiedingen met een korting van minstens 79%.

Dekbedden dons

Bij de aanbiedingen met een korting van minstens 25 euro’s kiest meer dan 88% van de inwoners van Ermelo voor een donzen dekbed.

Dekbedden Hema

Een tweepersoons dekbed van Hema is favoriet van meer dan 37% van de huishoudens in Ermelo.

Dekbedden Action

Het blijkt dat de lage prijzen van minder dan 37 euro’s voor meer dan 41% van de inwoners van Ermelo de reden is om een dekbed van Action te kopen.

Dekbedden vergelijken

Op basis van bovenstaande blijkt dat meer dan 70% van de met een leeftijd van 50 jaren in Ermelo zicht goed informeert over de lage prijzen van dekbedden en hoeslakens van Jysk van minder dan 47 euro voor een eenpersoons dekbed of twee persoons dekbed.

See also  4 seizoenen dekbedden Deurne