4 seizoenen dekbedden Goes

4 seizoenen dekbedden Goes

Wist u dat meer dan 17%van de inwoners in Goes het liefste slaapt onder een vier seizoenen dekbed van bijvoorbeeld Jysk?
Uit onderzoek blijkt dat meer dan 34% van de inwoners boven de leeftijd van 25 jaren in Goes kiest voor een dekbed van Jysk.

Dekbedden test

Het blijkt dat meer dan 43% van de huisvrouwen in Goes de testen leest van de leveranciers en winkeliers zoals Jysk, maar ook van de Consumentengids.

Dekbedden aanbieding Goes

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 52% van de inwoners van Goes gevoelig is voor aanbiedingen met een korting van minstens 61%.

Dekbedden dons

Bij de aanbiedingen met een korting van minstens 29 euro’s kiest meer dan 70% van de inwoners van Goes voor een donzen dekbed.

Dekbedden Hema

Een tweepersoons dekbed van Hema is favoriet van meer dan 19% van de huishoudens in Goes.

Dekbedden Action

Het blijkt dat de lage prijzen van minder dan 41 euro’s voor meer dan 23% van de inwoners van Goes de reden is om een dekbed van Action te kopen.

Dekbedden vergelijken

Op basis van bovenstaande blijkt dat meer dan 52% van de met een leeftijd van 32 jaren in Goes zicht goed informeert over de lage prijzen van dekbedden en hoeslakens van Jysk van minder dan 51 euro voor een eenpersoons dekbed of twee persoons dekbed.

See also  4 seizoenen dekbedden Deurne