4 seizoenen dekbedden Goeree-Overflakkee

4 seizoenen dekbedden Goeree-Overflakkee

Wist u dat meer dan 16%van de inwoners in Goeree-Overflakkee het liefste slaapt onder een vier seizoenen dekbed van bijvoorbeeld Beterbed?
Uit onderzoek blijkt dat meer dan 33% van de inwoners boven de leeftijd van 24 jaren in Goeree-Overflakkee kiest voor een dekbed van Beterbed.

Dekbedden test

Het blijkt dat meer dan 42% van de huisvrouwen in Goeree-Overflakkee de testen leest van de leveranciers en winkeliers zoals Beterbed, maar ook van de Consumentengids.

Dekbedden aanbieding Goeree-Overflakkee

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 51% van de inwoners van Goeree-Overflakkee gevoelig is voor aanbiedingen met een korting van minstens 60%.

Dekbedden dons

Bij de aanbiedingen met een korting van minstens 28 euro’s kiest meer dan 69% van de inwoners van Goeree-Overflakkee voor een donzen dekbed.

Dekbedden Hema

Een tweepersoons dekbed van Hema is favoriet van meer dan 18% van de huishoudens in Goeree-Overflakkee.

Dekbedden Action

Het blijkt dat de lage prijzen van minder dan 40 euro’s voor meer dan 22% van de inwoners van Goeree-Overflakkee de reden is om een dekbed van Action te kopen.

Dekbedden vergelijken

Op basis van bovenstaande blijkt dat meer dan 51% van de met een leeftijd van 31 jaren in Goeree-Overflakkee zicht goed informeert over de lage prijzen van dekbedden en hoeslakens van Beterbed van minder dan 50 euro voor een eenpersoons dekbed of twee persoons dekbed.

See also  4 seizoenen dekbedden Dordrecht