4 seizoenen dekbedden Giessenlanden

4 seizoenen dekbedden Giessenlanden

Wist u dat meer dan 14%van de inwoners in Giessenlanden het liefste slaapt onder een vier seizoenen dekbed van bijvoorbeeld Wehkamp?
Uit onderzoek blijkt dat meer dan 31% van de inwoners boven de leeftijd van 22 jaren in Giessenlanden kiest voor een dekbed van Wehkamp.

Dekbedden test

Het blijkt dat meer dan 40% van de huisvrouwen in Giessenlanden de testen leest van de leveranciers en winkeliers zoals Wehkamp, maar ook van de Consumentengids.

Dekbedden aanbieding Giessenlanden

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 49% van de inwoners van Giessenlanden gevoelig is voor aanbiedingen met een korting van minstens 58%.

Dekbedden dons

Bij de aanbiedingen met een korting van minstens 26 euro’s kiest meer dan 67% van de inwoners van Giessenlanden voor een donzen dekbed.

Dekbedden Hema

Een tweepersoons dekbed van Hema is favoriet van meer dan 16% van de huishoudens in Giessenlanden.

Dekbedden Action

Het blijkt dat de lage prijzen van minder dan 38 euro’s voor meer dan 20% van de inwoners van Giessenlanden de reden is om een dekbed van Action te kopen.

Dekbedden vergelijken

Op basis van bovenstaande blijkt dat meer dan 49% van de met een leeftijd van 29 jaren in Giessenlanden zicht goed informeert over de lage prijzen van dekbedden en hoeslakens van Wehkamp van minder dan 48 euro voor een eenpersoons dekbed of twee persoons dekbed.