4 seizoenen dekbedden Dordrecht

4 seizoenen dekbedden Dordrecht

Wist u dat meer dan 16%van de inwoners in Dordrecht het liefste slaapt onder een vier seizoenen dekbed van bijvoorbeeld Beterbed?
Uit onderzoek blijkt dat meer dan 33% van de inwoners boven de leeftijd van 24 jaren in Dordrecht kiest voor een dekbed van Beterbed.

Dekbedden test

Het blijkt dat meer dan 42% van de huisvrouwen in Dordrecht de testen van de leveranciers en winkeliers zoals Beterbed en ook van de Consumentengids.

Dekbedden aanbieding Dordrecht

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 51% van de inwoners van Dordrecht gevoelig is voor aanbiedingen met een korting van minstens 60%.

Dekbedden dons

Bij de aanbiedingen met een korting van minstens 28 euro’s kiest meer dan 69% van de inwoners van Dordrecht voor een donzen dekbed.

Dekbedden Hema

Een tweepersoons dekbed van Hema is favoriet van meer dan 18% van de huishoudens in Dordrecht.

Dekbedden Action

Het blijkt dat de lage prijzen van minder dan 40 euro’s voor meer dan 22% van de inwoners van Dordrecht de reden is om een dekbed van Action te kopen.

Dekbedden vergelijken

Op basis van bovenstaande blijkt dat meer dan 51% van de met een leeftijd van 31 jaren in Dordrecht zicht goed informeert over de lage prijzen van dekbedden en hoeslakens van Beterbed van minder dan 50 euro voor een eenpersoons dekbed of twee persoons dekbed.

See also  4 seizoenen dekbedden Goeree-Overflakkee