4 seizoenen dekbedden Drimmelen

4 seizoenen dekbedden Drimmelen

Wist u dat meer dan 18%van de inwoners in Drimmelen het liefste slaapt onder een vier seizoenen dekbed van bijvoorbeeld Fonq?
Uit onderzoek blijkt dat meer dan 35% van de inwoners boven de leeftijd van 26 jaren in Drimmelen kiest voor een dekbed van Fonq.

Dekbedden test

Het blijkt dat meer dan 44% van de huisvrouwen in Drimmelen de testen van de leveranciers en winkeliers zoals Fonq en ook van de Consumentengids.

Dekbedden aanbieding Drimmelen

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 53% van de inwoners van Drimmelen gevoelig is voor aanbiedingen met een korting van minstens 62%.

Dekbedden dons

Bij de aanbiedingen met een korting van minstens 30 euro’s kiest meer dan 71% van de inwoners van Drimmelen voor een donzen dekbed.

Dekbedden Hema

Een tweepersoons dekbed van Hema is favoriet van meer dan 20% van de huishoudens in Drimmelen.

Dekbedden Action

Het blijkt dat de lage prijzen van minder dan 42 euro’s voor meer dan 24% van de inwoners van Drimmelen de reden is om een dekbed van Action te kopen.

Dekbedden vergelijken

Op basis van bovenstaande blijkt dat meer dan 53% van de met een leeftijd van 33 jaren in Drimmelen zicht goed informeert over de lage prijzen van dekbedden en hoeslakens van Fonq van minder dan 52 euro voor een eenpersoons dekbed of twee persoons dekbed.

See also  4 seizoenen dekbedden Goirle