4 seizoenen dekbedden Eersel

4 seizoenen dekbedden Eersel

Wist u dat meer dan 27%van de inwoners in Eersel het liefste slaapt onder een vier seizoenen dekbed van bijvoorbeeld Fonq?
Uit onderzoek blijkt dat meer dan 44% van de inwoners boven de leeftijd van 35 jaren in Eersel kiest voor een dekbed van Fonq.

Dekbedden test

Het blijkt dat meer dan 53% van de huisvrouwen in Eersel de testen leest van de leveranciers en winkeliers zoals Fonq, maar ook van de Consumentengids.

Dekbedden aanbieding Eersel

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 62% van de inwoners van Eersel gevoelig is voor aanbiedingen met een korting van minstens 71%.

Dekbedden dons

Bij de aanbiedingen met een korting van minstens 28 euro’s kiest meer dan 80% van de inwoners van Eersel voor een donzen dekbed.

Dekbedden Hema

Een tweepersoons dekbed van Hema is favoriet van meer dan 29% van de huishoudens in Eersel.

Dekbedden Action

Het blijkt dat de lage prijzen van minder dan 40 euro’s voor meer dan 33% van de inwoners van Eersel de reden is om een dekbed van Action te kopen.

Dekbedden vergelijken

Op basis van bovenstaande blijkt dat meer dan 62% van de met een leeftijd van 42 jaren in Eersel zicht goed informeert over de lage prijzen van dekbedden en hoeslakens van Fonq van minder dan 50 euro voor een eenpersoons dekbed of twee persoons dekbed.

Leave a Reply

Your email address will not be published.