4 seizoenen dekbedden Dronten

4 seizoenen dekbedden Dronten

Wist u dat meer dan 19%van de inwoners in Dronten het liefste slaapt onder een vier seizoenen dekbed van bijvoorbeeld IKEA?
Uit onderzoek blijkt dat meer dan 36% van de inwoners boven de leeftijd van 27 jaren in Dronten kiest voor een dekbed van IKEA.

Dekbedden test

Het blijkt dat meer dan 45% van de huisvrouwen in Dronten de testen van de leveranciers en winkeliers zoals IKEA en ook van de Consumentengids.

Dekbedden aanbieding Dronten

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 54% van de inwoners van Dronten gevoelig is voor aanbiedingen met een korting van minstens 63%.

Dekbedden dons

Bij de aanbiedingen met een korting van minstens 29 euro’s kiest meer dan 72% van de inwoners van Dronten voor een donzen dekbed.

Dekbedden Hema

Een tweepersoons dekbed van Hema is favoriet van meer dan 21% van de huishoudens in Dronten.

Dekbedden Action

Het blijkt dat de lage prijzen van minder dan 41 euro’s voor meer dan 25% van de inwoners van Dronten de reden is om een dekbed van Action te kopen.

Dekbedden vergelijken

Op basis van bovenstaande blijkt dat meer dan 54% van de met een leeftijd van 34 jaren in Dronten zicht goed informeert over de lage prijzen van dekbedden en hoeslakens van IKEA van minder dan 51 euro voor een eenpersoons dekbed of twee persoons dekbed.